KONIEC ROSYJSKIEJ ROPY DLA NIEMIEC! WIELKI CHAOS W EUROPIE!
Rosyjski wicepremier Aleksander Nowak ogłosił natychmiastowe wstrzymanie dostaw surowca do Berlina! Choć oficjalnym powodem są „problemy techniczne”, za kulisami huczy od spekulacji. „Niemcy zdecydowali się zrezygnować, więc dadzą sobie radę” – ucina chłodno Kreml, stawiając pod ścianą nie tylko Niemców, ale i Kazachstan, którego rekordowe dostawy właśnie legły w gruzach.
Czy to koniec energetycznego szantażu, czy początek jeszcze większego kryzysu? Czy Europa poradzi sobie bez wschodnich surowców, gdy ceny na stacjach znów mogą poszybować w górę?
Ale jutro będzie zjazd uuuuu Panie zając, będzie płacz ,lament kobiet w ciąży jęk niedokarmionych sierot ciche acz wyraźne pomróki starszych osób wyrażających w ten sposób dezaprobatę.
Wszyscy macie dyżury w niedzielę przed wynikami Polimka nawet ty Vip trolu z górnej półki ?Oj będziecie lamentować jak na indyjskiej stypie jutro cała ferajna ty agwercik aabbcc lamentom i szlochom nie bedzie końca wykupicie wszystkie chusteczki z zabki będziecie sie wspinać na wyżyny swoich umiejętności spadziowych ,żeby perelka wróciła do poziomu z piatku. Agwercik będzie wył jak jego przyjaciel na czterech łapach aabbcc bedzie szukał akcji po 2zyla na forum a wszystko skonczy się przepiękną zielenią na przekór rynkowi bo pxm to dobra dlugoterminowa inwestycja i Wszyscy inwestorzy to dobrze wiedzą
Ps Vip strasznie malostkowe te twoje wizje tylko na tyle stać trola z górnej półki musisz zaczerpnąć wiedzy z jakichś lepszych pisarzy publikujących swoje horrory
A Twój mentor i bajkopisarz Vlad gdzie się podziewa ? Już Ci mówię: na innej spółce rozsiewa swoje wizje ,tu już znakazł paru błaznów którzy mają spore klapki na oczach i na nogach i z uporem maniaków klepią to samo.A ja mówię że może i to pójdzie lekko w górę ale nie tak szybko i nie tak mocno jak piszecie entuzjaści atomowi ... Wasze rdzenie trzeba zchłodzić i nalać trochę oleju oraz dodać szczyptę rozsądku.
Vip czy ja pisałem o jakimś szale na Pxm no nie czy pisałem o 17 no nie czy pisałem o górnych widłach tez nie uważam ze lepiej zawsze brać coś mała łyżeczką niz chochlą ale optymistą jestem na Polimku bo to atrakcyjna spółka z mojego punktu widzenia i sporo niedowartosciowana a wy staracie sie ją co niektorzy postawić w świetle słabeusza giełdowego ze śmieszną wyceną jakby to miała byc inwestycja porównywalna do lokaty bankowej
Dnia 2026-04-27 o godz. 08:34 ~Szerszen napisał(a): > Mój góru Vlad jest na specjalne okazje a taka dzisiaj będzie wiec pewnie ci coś mądrego napisze Vip
hahaaaa, oczywiście, jak trzeba leszcza zachęcić do kupna to Vlad sie pewnie zjawi. Trafiłes w punkt :)))) ale to jednak zły znak dla papieru jak Vlad się zjawi :))