Dq chciałem sprzedać wczoraj jak się naczytałem ten sprzedał Andy i tamten wszyscy po trochu miałem żal do siebie w 3 dni podjechać tyle kasy i nie zabrać chyba jestem jakiś inny albo nie potrzebuje kasy bo nie potrzebuje ale pieniądz nie śmierdzi dobrze że dzisiaj miałem zaj ob to się wyciszyłem i odsunąłem od tego syfu umęczony jestem ostatnio za bardzo aktywnie.
Dq ty nie patrz czy odjedzie tylko pakuj wollisznpo 15 czy 18 bierz I tak trzymać Andy ty jesteś ze Śląska ja też Dq niech się ogarnie i odkupi będziemy sobie bajere pociskać do końca roku i w zimie za free na Kanary polecimy se odreagować to są tematy długoterminowe chociaż kto wie x2 nie które spółki szybko zrobiły nawet w miesiąc ale spokojnie to gniot banan ale 20 się należy zrobią to tak szybko i z zaskoczenia że nie kapnięcie się kiedy oto w tym chodzi
To my wszyscy ziomki mogli by my z szynku akcjami handlować albo w szkata pograć silesia cool bynajmniej parking 3 godz bezpłatny żona woli galerię Katowicką wiecznie mnie tam ciągnie jestem tam raz w tygodniu. Fajne z was Fun fle nie jestem Mirek ale żeby było wesoło trza przygrzać świra normalny chop ze mnie bardziej Rafiki ale Mirek na bananie jest cool
I tak sobie gawozą trzy te same niby inwestory specjalnie sobie gawozą Miruś Andy i Dg coś mi tu zalatuje przedszkolem musicie to lepiej rozgrywać nie na raz inie przed wynikami
Szerszeń ajacu tydzień temu jak byłeś na stracie to zdrowaśki odmawiałeś bo psycha siadała i naganiałeś na papier teraz jesteś na 0 ilwestorze wyskoczyłeś trza było kasę do bociana oddać albo prowojenna olodupcu to podskakujesz w sumie twoje 1000 akcji rozłóż sobie wykres maxymalnie i czy ten mały zarys uważasz za wzrost popatrz w koło gdzie jest WIG i będziemy dyskutować .
Dać ci numer telefonu zadzwoń pogadamy nie oceniaj ludzi po wpisie traktuje to jako zabawę ogólnie w życiu zawodowymi buduje autostrady zna mnie cala Polska podesłać ci grypsem tel ? nie ma problemu jak wpiszesz w internet zaraz ci się wyświetlę mam trochę ludzi pod sobą takich jak ty
Ja tez buduje i sie tym nie potrzebuje chwalić a z pracownikami tez mam do czynienia od 30 lat i nigdy ich nie poniżałem a jak budujesz takie autostrady jak A2 to współczuję codziennym użytkownikom ja mam dojazd do domu lepszy niz te wertepy jak z prl i rowniez giełda to moje hobby od samego początku istnienia takze tu niczym mnie raczej nie zaskoczysz z drugiej strony jest pozytyw twojego wpisu taki ze masz ludzi takich jak ja to pracowitości i kultury pewnie im nie brakuje tylko ten szef pewnie mało to docenia
Dobra łapa na zgodę weekend się zbliża słonko świeci Polsat nie spada jest dobrze nie trza psuć krwi w żyłach jak cię uraziłem to sorry najleprzego nara