Ale co ma wychodzić, zawsze po ostrych wzrostach jest lekka korekta ... raz mniejsza raz większa a kilka procent zysku więcej nie zaszkodzi. Teraz siedziałem od 245 i tak dałem du.y że wczoraj nie oddałem po 296 jak chciałem ale chytry dwa razy traci, zobaczymy jak nie będzie niżej to wezmę wyżej bo czekam na Wieśka
Tu nie chodzi o szczyt i dołek tylko o kupienie większej ilości akcji, no proszę Cię ... tak jak pisałem czekam na Wieśka a potem następne i każda okazja zwiększenia pakietu jest dobra i niestety więcej ludzi tak myśli dlatego są cofki. W tamtym roku dałem du.y i nie załapałem się na górce ze sprzedażą
Po co ta kłutnia, patrząc po wykresie, walor wchodzi w trend w trend wzrostowy, przebijając opór 285, mogą być małe korekty i na tym kolarze mogą zarabiać, jak jednak , do czasu premiery W4 kierunek jest jeden a w międzyczasie coś mogą ogłosić np. DLC do W3 i pseudo Dywidendy, nie będzie sygnałów żeby Firma miała upadać.
Dnia 2026-04-24 o godz. 11:24 ~OMG napisał(a): > Jak już chcesz być precyzyjny to nie 278 a 245, tam się kończy prawe ramię - ale nie sądze aby ten scenariusz się sprawdził pisałem ze sprzedaje przy 296, a 278 to bylo pierwsze nastepne owszem ale zakładam 252 a wszystko zalezy od rynku i inf