Dnia 2026-04-23 o godz. 14:42 ~Ciekawy napisał(a): > I kto miał rację trole? Kto zwróci honor ?
Jesteśmy gotowi! Ja czytam Twoje wpisy regularnie i czekam na to 7 już tak długo, że zaraz nie wytrzymam i za całą kasę kupię grila na majówkę i kiełbaski, a odpuszczę sobie akcje Lubawy!
Po wybiciu z trójkąta i mocnym, szarpiącym ruchu nie ma szans by to cokolwiek spadło xD szczególnie, że 10 od marca 2025 zaryglowane, bo oddali wszystkie akcje z 1 z przodu xD
Dnia 2026-04-23 o godz. 15:08 _xd napisał(a): > Czy ty znowu sam ze sobą gadasz? xD
Ja? Nie! Rozmawiam z Trolem o pseudonimie Ciekawy! Jak uważnie przczytasz tą naszą wymianę zdań to zobaczysz, że Ciekawy życzy mi miłego grila..zacytuje Ci Jego słowa: "Miłego grilla zatem. 7 zbliża się nieuchronnie już za chwilę już za moment będzie". Ja mu odpisałem, że trzymamy kciuki za Niego, żeby Mu się udało z tą 7!
Dnia 2026-04-23 o godz. 15:53 ~Ciekawy napisał(a): > Ciekawe który to troll
Najważniejszy jest ten Trol, który obiecuje nam już od dawna najpierw 7 PLN, a potem 6 PLN. Ten Trol jest najbardziej pracowity i wszyscy trzymamy kciuki żeby mu się w końcu udało.
Dnia 2026-04-23 o godz. 14:59 ~Ciekawy napisał(a): > Ajjj trochę się pospieszyłem ale nie martwcie się zaraz będzie
No i nie było. Czekaliśmy, czekaliśmy, ale nie było..chociaż dwa razy dotknęło 8.00, ALE było minęło...jutro nowy dzień i wierzę że już jutro Ci się na pewno uda dotknąć tej 7, tym bardziej, że w akcie desperacji nęcisz leszcza Bumechem:) perfidne zagranie bo pomijając to, że niektórym, rzutem na taśmę może uda się tam zarobić, to większości pewnie pourywa ręce od tych Bumechowych wyszczałów:) ale wiadomo - chwytasz się wszystkiego.
Dodam jeszcze, że jak mimo tych Twoich perfidnych i trochę prymitywnych chwytów nie uda Ci się zostawić nas drobnych inwestorów tzw leszczy z 7 z przodu na weekend to stracisz całą swoją wiarygodność Trola budowaną tak skrupulatnie przez ostatnie miesiące.
Dnia 2026-04-26 o godz. 01:17 ~BOnD napisał(a): > Będzie szybciej niż myślisz...
Dokładnie! Już za momencik, już za chwileczkę...Gruby chyba zamierza ubrać nas drobnych mało doświadczonych inwestorów tzw leszczy w akcje Lubawy w cenie 8 - 6 PLN i chce koniecznie z tym zdążyć przed wdrożeniem SAFE, bo wie że SAFE to może być katastrofa dla POLSKICH firm zbrojeniowych/militarnych.
Donald na pewno dobrze wyda te pieniądze, podobnie było przecież z kpo xD benzynę za 5zł nam dał i rodzenie na sorach xD Dlaczego z safe miałoby być inaczej?
Dnia 2026-04-26 o godz. 01:17 ~BOnD napisał(a): > Będzie szybciej niż myślisz...
Panie BOnD, Pan tu chyba jako jeden z nielicznych nie jest Trolem, więc pozwoli Pan że dopytam Pana.... czyli jutro z rana już 7 z przodu witamy? A jeżeli tak...to co potem....czy dzisiejsza analiza Pana Ciekawego o tym, że na czerwono będzie aż 10 sesji z rzędu na Lubawie jest zgodna z Pana analizą?
Same golasy tu piszą beż sensu. Nalogi tylko pisanie Wam zostało. Mówiłem 90% czasu trzeba mieć wolna kasę. Wy na odwrót do łopaty iść i za jakiś czas wrócić