Nic nie przykryje..
Tworzy się rzeczywiście zalążek czegoś lepszego..
Ps.
Jestem na pokładzie jakby się kto pytal ale z bezpiecznikiem gdyż może to być pułapka obsajdowa..
Spróbować warto ..ryzyko jest ale bez ryzyka nie ma nic ..
Alleluja i do przodu !
Chcąc mieć pewność, że wybicie nie było fałszywym i że cena za chwilę nie powróci nad linię szyi warto poczekać na re-test wybitego poziomu. Sygnałem wejścia w pozycje jest wybicie linii szyi oraz jej re-test od drugiej strony (gdy wsparcie zmienia się w opór zgodnie z zasadą odwrócenia biegunów stosowanej w analizie technicznej).
Czekam na informacje o rurexpolu
Z tego co mnie wiadomo jest dopinana właśnie umowa na kwotę blisko 20 mln USD
Taka kwota robi robotę i wpisuje się w nową strategię grupy..
Ps.
Dużo piszecie o dronach których jak narazie nie ma a nikt nie wspomina o magazynach energii które mogą być koniem pociągowym ..
Ktoś coś w ogóle o tym wie ?
Branża zbrojeniowa przyjacielu to miałem na myśli chce boryszew jeszcze nie jest stricte zbrojeniowa spolką jednak na fali emocji poleci stadnie z pozostałymi...
W tym ruchu lizniemy pewnie 5.5 zł
Później przystanek i konsola lekko poniżej i wybicie ponad że zmiana trendu na wzrostowy..
Wówczas dopiero dołączy się cała masa techników..
Od strony czysto technicznej sytuacja wygląda następująco:
AI
Wszystko
Grafika
Wideo
Książki
Finanse
6 witryn
Na podstawie danych z dnia 3 maja 2026 r., analiza techniczna spółki Boryszew (BRS) wskazuje na próbę odwrócenia trendu spadkowego i przejście w fazę wzrostową lub konsolidację powyżej kluczowych poziomów wsparcia. Kurs ostatnio odbił od minimów w okolicach 3,80 zł i zamknął sesję z 30 kwietnia 2026 r. na poziomie 4,92 PLN.
Kluczowe wskaźniki techniczne
Większość wskaźników generuje obecnie sygnały sprzyjające stronie popytowej:
RSI (14): Wynosi około 55,95 – 56,43, co jest interpretowane jako sygnał kupna. Wskaźnik buduje coraz wyższe dołki, co potwierdza siłę odbicia.
MACD: Znajduje się w pozytywnym położeniu i generuje sygnał kupna (przecięcie linii sygnału od dołu).
Inne oscylatory: Wskaźniki takie jak STS (71,27), TRIX oraz Williams %R również wskazują na przewagę kupujących.
Poziomy wsparcia i oporu
Zidentyfikowane poziomy cenowe istotne dla dalszego ruchu kursu:
Wsparcia:
4,70 zł: Najbliższy poziom obrony po ostatnim przebiciu.