No ja nie wiem w jakim uniwersum my żyjemy, że bardzo stabilna spółka energetyczna oddająca i rozpoczynająca nowe inwestycje OZE, z potwierdzoną dywidendą, dobrymi perspektywami wciąż spada.
Ja się zastanawiam komu się jeszcze opłaca sprzedawać po takich cenach..kurs od wielu tyg jest na tych poziomach a przez parę tyg był dużo wyżej...czekam cierpliwie na wybicie na nowe ATH..do poniedziałku
Sesja bez znaczenia. Obroty jak na pchlim targu. 11 mln do godziny 16.50 to jakaś kpina. Na fixingu zaniżanie TKO na prawie 3% aby nagonić wystraszonego leszcza i leszcz na fixie oddał po zaniżonym kursie.
Eldeal, Arek macie jakis dostep do ortex, czy jest jakis short na tpe? Ciekawe info sa o ESG. Za chwile moga pojawic sie duze fundusze. Moze pod to jest ta gra? Ja jestem chyba gpi. Tpe najlepsze wyniki, dywidenda, perspektywy, a tu ktos to uwala.
Jeszcze jedna rzecz..przed chwilą mowill na Biznes24 że nasza Wig Energia jest daleko w tyle za Euro Energia która zachowuje się bardzo dobrze i idzie w górę cały czas...i mowill że będą wzrosty u nas też na Energetyce bo gospodarka idzie cały czas w górę i też przez rozwój AI...także mam nadzieję że od poniedziałku w górę!!!