• Do Aqwerta Autor: ~Gpr [89.234.247.*]
    Aqwert jak kurs był po 2 zł to pisał że bankrut że zdejmą go z giełdy a ja pisałem że za trzy lata 80 zł ciekawe kto miał rację i kto jest bliżej prawdy
  • Re: Do Aqwerta Autor: ~aqwert [195.14.112.*]
    chyba najbardziej spadająca spółka na GPW jest moc w papierze :)) ale co tam ,zaraz 10 zeta.
  • Re: Do Aqwerta Autor: ~aqwert [195.14.112.*]
    niecałe 2 godz sesji a już wywalili 5 baniek :))
  • Re: Ludek Autor: ~aqwert [195.14.112.*]
    idę z psem na spacer
  • Re: Ludek Autor: ~Szerszen [164.127.214.*]
    Chyba pies z tobą agwercik
  • Re: Do Aqwerta Autor: ~Spinozaur [83.151.37.*]
    Aqwerciku co ci piesek wyszczekał po upojnej nocy podziel się z nami jego przemyśleniami. Pozdrawiam posiadaczy
  • Re: Do Aqwerta Autor: ~Szerszen [213.108.159.*]
    Piesek pewnie teraz poszedł z agwercikiem do biedry po harnasia bo trzeba miec wene na nastepny tydzień żeby ujadać na polimka .
  • Re: Do Aqwerta Autor: ~Spinozaur [83.151.37.*]
    Mam obawy że aqwercika nie ujrzymy w następnym tygodniu a szkoda, tak mądrego inaczej jak on będzie trudno zastąpić. Pozdrawiam posiadaczy
  • Re: Do Aqwerta Autor: ~Wenus [37.248.222.*]
    To fakt,jego poprzednik pyra też był wredny dopóki nie skonał pod mostem
  • Re: Do Aqwerta Autor: ~Starababa [94.251.165.*]
    Gdzie jest ten slynny pyra ? Byl znakomity
  • Re: Do naiwnych i nagonów Autor: ~aqwert [195.14.26.*]
    zdziwicie się w przyszłym tygodniu ( a nie powinniście) bo pomimo średnich wyników kurs obsunie się do około 8,5. Spokojnej niedzieli, bo to ostatnia powyżej 9 zeta.
  • Re: Do naiwnych i nagonów Autor: ~Szerszen [213.108.159.*]
    Mnie agwercik jedyne co by zdziwiło to to jakbys ty dał odetchnąć tak od poniedziałku od tego skamlania na spadki jak Twój szczeniak z którym chodzisz na spacerki w krzaczki w poszukiwaniu butelek kaucyjnych aby dorobić do pensji trola spadziowego A swoją drogą jak spadnie to spadnie trudno przecież taka promocja(jak twierdzisz 8.5) to tylko okazja do dokupienia która w tym roku juz sie wiecej po tej atrakcyjnej cenie ponizej dyszki nie powtórzy więc nie upatrywalbym w tym problemu a jeszcze większe pieniążki do zarobienia na Polimku ja tam należę do grona cierpliwych optymistow
  • Re: Do naiwnych i nagonów Autor: ~aqwert [195.14.26.*]
    Negocjacje zerwane,ropa w górę, wyniki średnie (czyli kiepsko)więc 8,5 to tylko w przyszłym tygodniu
  • Re: Autor: ~Szerszen [213.108.159.*]
    Czyli trudno sie mówi Agwercik i jedzie sie dalej kiedyś w końcu ta farsa albo sie skonczy albo będziemy musieli przyzwyczaić sie do tego o co im snobom zza oceanu chodzi mianowicie do wyższych cen paliw na swiecie nie po 55 dolców za baryłkę a po ponad 100 dolców bo dwukrotnie wiecej zarabiają to tak samo jak na bananie wolę żeby miec Polimka po ponad dyche niz oddawać go innym poniżej tej ceny kiedy według mojego mniemania prędzej czy pozniej z jego perspektywami i tak inwestorzy beda musieli za niego zapłacić wiecej jesli chcą posiadać tak pierwszoligowy papier .Tanio to juz bylo a czas i inwestory tak jak w przypadku ropy jak i w przypadku pxm zrobi swoje bo o nic innego tu nie chodzi w jednym i w drugim przypadku jak o właściwą wycenę Czyli to
  • Re: Re: Autor: ~Szerszen [213.108.159.*]
    Ciag dalszy :czyli to przyprawa wg mnie według ciebie cyt( czyli to kiepsko ) wiec ty trolu będziesz dalej trolował na spadek a ja na właściwą wycenę i wzrost i nic w tym wszystkim sie nie zmieni prócz czasu oczekiwania czy wyjdzie na moje wzrost czego jestem pewien czy na Twoje spadek w co wątpię Agwercik
  • Re: Re: Autor: ~Socho [83.6.40.*]
    Nie reaguj Szerszen , szkoda czasu , wiadomo po co oni wypisuja ze papier taki slaby I naganiaja na spadki :-) a my swoje i tak wiemy
    Oczywiście ze wiemy Socho jednakże dzień bez dopieczenia troluchom spadziowym do kwadratu na polimku to dzien w którym oni się czują jakby byli w raju a muszą to czuć jakby weszli we wrota piekieł gdzie beda czuć swąd spalonej gumy z kapci drąc z forum z powodu bardzo dobrych prognoz na naszej perełce z przełożeniem na duzo wyższa wycenę
  • Re: Re: Autor: ~Socho [83.6.40.*]
    Mysle ze to wlasnie czuja kiedy kurs rosnie xd I zlorzecza tu bo mysla, ze te forum ma realny wplyw na kurs .. moze na malych inwestorow niektorych faktycznie ma, ale tam sie obracaja duzo grubsze ryby I one na forum raczej nie wchodza , ale rozumiem co masz na mysli :-) a jak obstawiasz kurs na ten tydzien ?
    Ja to Socho staram sie byc realistą moim zdaniem ze dwa dni z większą podbitką pozniej znów stagnacja z niewielkimi ruchami gora doł ale ten opór na ktory czekamy to jeszcze nie jest ten czas na przebicie musi byc to połączone z naprawdę mocnym espi lub zakończeniem konfliktu wtedy dopiero zadziała wg mnie efekt stadny a tego nam właśnie potrzeba do przebicia dychy zwiększonego zainteresowania perełką i jej perspektywami w połączeniu z bardzo dobrymi wynikami ale wyrocznią nie jestem więc wszystko sie wyklaruje zapewne jutro.
    Pierwsze brutalne starcie z rzeczywistością tego roku byk czy niedźwiedź dla polimka poniedziałek pokaze
  • Re: Re: Autor: ~aqwert [195.14.26.*]
    Wszyscy(no prawie) spodziewają się wzrostu kursu po wynikach więc zjazd pewny,zresztą tu żadne wyniki kursu nie ruszą tu jest realizacja zysków. Podwójny szczyt nie na darmo jest określeniem granicy wzrostu i odwróceniem trendu. Tak o sobie tego technicy nie wymyślili. Jest taka stara piosenka"To ostatnia niedziela" ostatnia powyżej 9 Zeta:))
    Agwercik nie wieżę co czytam wreszcie doza optymizmu zwalczyla dozę pesymizmu spowijającą twój ograniczony do teorii spadkow mozg przekształciła sie z 7 zl na napisanie teorii wszyscy więc zostałeś (nie no prawie )jak przypisałeś sobie a prawie sam ze swoją teorią więc jest duża doza prawdopodobieństwa a wręcz pewności przynajmniej w moim mniemaniu analizując twoje poprzednie przypuszczenie co do kursu ze bedzie dokładnie odwrotnie i to będzie
    CD.,Twoja ostatnia niedziela "z kursem poniżej dziewięciu zeta na Polimku taką mam nadzieję
  • Re: Do Aqwerta Autor: imolared [188.137.31.*]
    Pyra to chyba poplynoł razem z Rafako :)
[x]
POLIMEXMS -1,38% 7,85 2026-04-29 17:02:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.