• Pośmiewisko polskiej giełdy Autor: ~Kabaret [89.25.153.*]
    Nie wiem jak skrajnie niekompetentnym trzeba być, by wiedząc, że nie na się kasy ryzykować i zrobić zastaw z jedynego generującego jakikolwiek dochód IP. Nie wiem jak skrajnie niekompetentnym trzeba być, by próbować robić przy tym klimacie do gamingu emisję nawet na ponad 10 milionów jeszcze w styczniu tego roku, wiedząc jaką ma się sytuację i bez olbrzymiego dyskonta wobec rynku - o dziwo nie wypaliła, ciekawe czemu. Nie wiem jak skrajnie trzeba być niekompetentnym, by wmawiać ludziom kit, że kasa z emisji jakoby głównie pójdzie na marketing gry, która w early access kiepsko się sprzedaje, a nie na spłatę olbrzymich długów i kolejne przeżeranie środków przez zarząd na fatamorgany. Nie wiem jak trzeba być skrajnie niekompetentnym, by nie wiedzieć, że wydawanie środków z emisji na inne cele niż zapowiedziane jest ścigane i karane. I wreszcie nie wiem jak trzeba być skrajnie niekompetentnym, by w tej całej sytuacji nie zrobić jakiegoś spotkania choćby webinaru z rynkiem, by przedstawić realną sytuację bez ściemniania. No, ale webinar, to tylko jak chce się wyciągać kasę na przepalenie. Ta firma to głównie obietnice bez pokrycia i spalanie kasy inwestorów - emisje, kredyty, obligacje, pożyczki. Zawsze jakiś jeleń się znalazł. Jak widać do czasu. I jaki jest plan? Bo ja nie wiem, może Wyga wie? Niech zgadnę - wyciągnięcie znów od kogoś kasy na obsługę długów, tylko coś chętnych na biznes życia brak…
  • Re: Pośmiewisko polskiej giełdy Autor: ~Hehehe [31.0.43.*]
    A w ogóle wiadomo na ile są realnie zadłużeni? Jakoś w te ich raporty trudni wierzyć.
  • Re: Pośmiewisko polskiej giełdy Autor: ~Wyga [164.39.227.*]
    "Opublikowano przy kursie:  4,94 zł"?
  • Re: Pośmiewisko polskiej giełdy Autor: ~Tylko_obserwuje [111.90.148.*]
    pieniędzy nie ma ,bo z czego mają być
  • Re: Pośmiewisko polskiej giełdy Autor: ~kinia [45.83.21.*]
    Wtopa życia
  • Pytanko do adminow Autor: ~Wyga [164.39.227.*]
    "Autor: ~kinia [45.83.21.*] 2026-04-27 05:49 Opublikowano przy kursie:  4,94 zł"
  • Re: Pośmiewisko polskiej giełdy Autor: ~Podpis [37.248.220.*]
    Raczej ty masz życiowa wtorek skoro musisz wstawać przed 6 rano
  • Re: Pośmiewisko polskiej giełdy Autor: ~obserwer [186.148.224.*]
    Warto poczytać
  • Re: Pośmiewisko polskiej giełdy Autor: ~Lucek [82.117.225.*]
    Kiedy kolejna żebranina?!
[x]
FARM51 -8,33% 2,20 2026-05-18 11:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać