Pisałem że lepiej aby chłop się nie wychylał z wywiadami bo tylko pogarsza sytuację. Rynek mu już nie wierzy ile razy można tą samą historyjkę opowiadać? Gdzie te fakty, ich nie ma a rynek właśnie na nie czeka. Cały czas Liver pisał o faktach i gdzie one? Gdyby były dowody namacalne na to że tam coś jest to kurs dawno by był na innych poziomach Więc niech się wezmą do roboty bo na samych wywiadach i historyjkach nie pojadą z kursem Gdzie badania miały być do końca roku później kwartału, później w Monachium, a teraz ?
Kolarstwo tu z głodu umrze Dlatego naczelnik ma nadzieję podbić nowy rynek i tam puszczać Bajer, ale chyba się już połapali jak działa ten biznes i na nasze szczęście gdyby chciał dodrukować kolejne 200 baniek to nikt tego nie obejmie bo by rozpuścił już całkiem odszkodowanie Ja myślę że jednak będzie próbował i dlatego trzymają kurs w tej cenie wiedzą że nigdy to wyżej już nie będzie przy 500 bańkach akcji No cóż zobaczymy, jedno jest pewne samo chwalenie się geologiem i BHP to trochę mało i płyta jest już zgrana A rdzenie no cóż teraz będzie robił przez kolejny rok symulację 3D w końcu to lepsze niż wiercić Dramat spółka i tyle, ale mają 60 lat doświadczenia w tym jak drukować i z tego żyć, a akcjonariusze no cóż…
A ty tu siedzisz dzień i noc i informujesz w imię czego?wyższych celów czy po to żeby ludzie oddali akcje w tej cenie,nikt nie odda ani jednej akcji no chyba że będzie miał jakieś zdarzenie losowe którego nie wkalkulował,ale na giełdzie inwestujecie kasę która nie jest ci potrzebna przynajmniej przez 5 lat ,ja sobie cierpliwie czekam a co zrobią inni ich sprawa
Skończ z tym błaganiem o akcje masz tej makulatury ile dusza zapragnie, a zaraz kolejny dodruk pod badania trzeba się przelecieć szybowcem no i symulację 3D zrobić a to trwa i kosztuje Kupuj ile chcesz jak widać nie brakuje tylko chętnych jakiś nie widać (śmiech) Spółka od 1957 roku nie znalazła nic i jest już notowana na 4 rynkach kolej na następny Niemcy
Nie pogrążaj się. Za 800+ kupisz akcji tyle, ile chcesz. Od kilku lat to samo. Kluczowe jest 300 baniek kapitalizacji i tyle w temacie. I drukarki... Marzyć każdemu wolno...
Dnia 2026-04-23 o godz. 10:07 ~karol napisał(a): > Puma już kwiczy.
No i ma rację. Taki płacz z bezradności i podkwikiwanie czasem pomagają wydobyć się z rozpaczy. Ja sam nocami chlipię do poduszki, przeklinając dzień w którym kupiłem te przeklęte akcje!