Tak, a jak często słyszysz, że kogoś ukarano i mu udowodniono? :D
Albo jak wyjaśnisz okres marazmu i turbo obrotu? Co, ulica kolektywnie uznaje za albo nic nie robimy albo mielimy ostro? Od wczoraj tu jesteś? Z tego co Cię znam to nie więc dziwi mnie Twoje zaskoczenie.
Dnia 2026-04-23 o godz. 09:36 ~PanJan napisał(a): > Tak, a jak często słyszysz, że kogoś ukarano i mu udowodniono? :D > > Albo jak wyjaśnisz okres marazmu i turbo obrotu? Co, ulica kolektywnie uznaje za albo nic nie robimy albo mielimy ostro? Od wczoraj tu jesteś? Z tego co Cię znam to nie więc dziwi mnie Twoje zaskoczenie.
Wbrew temu co myślisz , KNF bardzo ściga taki proceder. Wątpię aby Niewiadów pokusił sie o tego typu manipulacje . wolno ale Tu sobie poczytaj , 46 osob zamieszanych w ustawianiu kursów spółek. https://www.sii.org.pl/18535/analizy/newsroom/manipulacje-na-akcjach-spolki-z-newconnect-46-osob-na-celowniku-knf.html
No tym słyszałem ale te głąby same to na siebie sprowadziły. Tutaj się to odbywa subtelniej i każdy może mieć swoją opinię i ja to szanuję. Moja jest taka jaka jest i za tym przemawia ff co jest fundamentem sprawiedliwości kursu akcji lub odwrotnie, kluczem do majstrowania przy tym.
Trzymaja kurs nisko, zeby uwolnic jak rusza z produkcja. Wtedy bedzie bam i nagly zrzut rybek, tapniecie i znowu odkupienie pod kolejne espi. Kazdy uprawia jakas gre przy takiej kasiorce:)
Końcówka sesji ruszy kursem - pytanie w którą stronę. A w poniedziałek w zależności od ESPI lub jego braku silny ruch kursem się odbędzie w którąś stronę...