• Podsumowanie :) Autor: ~DupaWieloryba [185.141.139.*]
    Srednia zakupow 86zł , 2 dywidendy , skup , sprzedałem dzisiaj za 113zł wszystko ... Pytanie dlaczego ? Dzieje sie to o czym mowiłem , miałem tą spolke przez lata i miałbym przez nastepne ale wszystko co pokazuje sensor tower (wykupiony ) patrzac wstecz itp wskazuje na najnizsze poziomy od minimum 6 miesiecy pomimo ogromnych nakładow na marketing w koncowce tamtego roku ktore skutecznie zabrały nam zysk netto ... Ja wysiadam , wroce gdy bedzie premiera MH (premiera nie soft lunch ) jesli cos bedzie wskazywac na lepsza monetyzacje gier i udaną premierw MH... Pociag odjedzie ble ble , zarobiłem ładne pieniadze takie jak chcialem ... Czas na obserwacje i panowne kupno gdy beda jasne sygnały ze bedzie dobrze ...
    P.S
    Jak pisałem kilka tygodni temu tutaj na forum :) Zbierałem tez 11bitstudio , opłaciło sie , tez dzisiaj sprzedałem :) Kilkadziesiat tysiecy po odliczeniu podatku wleciało a teraz na spokojnie pomysle co dalej ...Pozdrowienia dla dobrych ludzikow tutaj i do zobaczenia mam nadzieje ze szybko ...
  • Re: Podsumowanie :) Autor: ~stary_inwestor [185.47.252.*]
    dobra decyzja o spieniężeniu,znam tą spółkę od lat,po dywidendzie poleci w dół i na nic pisanie naganiaczy bo wyjdziesz jak zawsze kupa.nie na szans na wyższe poziomy
  • Re: Podsumowanie :) Autor: ~Rado1982 [83.7.226.*]
    Mam nadzieję że dokupię za dywidende po 113 zl. Sprzedawać papier na początku trendu wzrostowego jest dla mnie ryzykowne.
  • Re: Podsumowanie :) Autor: ~DupaWieloryba [185.141.139.*]
    Zycze Ci zeby przed dywidendą doszło do 150 spadło do 140 po odcienciu i dalej leciało w gore ... Mowie to szczerze ...
  • Re: Podsumowanie :) Autor: ~JJ215 [83.7.160.*]
    Pa pa pa. Każdy jest władcą swojego portfela. Good luck.
  • Re: Podsumowanie :) Autor: ~aha [193.28.84.*]
    dobrze, rób jak uważasz i nie dawaj się naganiać czy na kupno czy na sprzedaz
    nie wiem po co nam to napisales, ale dobrze ze zarobiles, oby tylko takie inwestycje
  • Re: Podsumowanie :) Autor: ~ja [83.29.121.*]
    A kilka dni temu pisałeś ze dokupujesz
    No i dokupowalem :) Dokładnie to przy około 101 dokupowalem ... Niewiem co to zmienia
    Po co napisalem ?:D Trzymaj zarabiaj , oby doszło do 200 i obys zarobił 500% ... Zawsze pisalem tutaj obiektywnie ... Kupie te akcje spowrotem i to pewnie szybko , jak dla mnie musi byc pewniejsza przyszlosc i pomaranczowy kolega musi sie uspokoic , bo rozejm sie konczy a porozumienia nie ma i nie bedzie szybko ...
  • Re: Podsumowanie :) Autor: ~ARu [217.97.70.*]
    Gratulacje wypłaty! Niech się kręci!
    Mój cel +175-300% w maks 3 lata. Moja dotychczasowa uśredniona obecność 10 miesięcy z aktualnym wynikiem +41%.
    Pozdro!
  • Re: Podsumowanie :) Autor: ~Althor [77.236.23.*]
    Szkoda. Merytoryczne wpisy znowu zmaleją:(
  • Re: Podsumowanie :) Autor: ~Frrdi [195.128.173.*]
    A mnie boli jajo wzruszyły mnie wasze opowieści skrypty do kościoła księdzu się spowiadać a nie co ma cię ile sprzedawanie ile zarabiacie jakie skarpetki zakładacie parodia tego forum nie zna granic hahahahahs
  • Re: Podsumowanie :) Autor: ~Zz [31.175.28.*]
    Spadek na st jest ewidentny od początku roku... problem w tym ze w szacunkowy wynikach w lutym było 30mln a w marcu 35 mln... patrząc na st wydawało by sie nierealne... więc cos tu oszukuje , a nie sądzę żeby spolka sie myliła w wynikach, raczej to st z jakiegoś powodu nie odzwierciedla przychodów... oby tak było, bo na st faktycznie jest slabo. Ja jednak zaczekam liczę tu jednak na duzo wyższe poziomy
  • Re: Podsumowanie :) Autor: ~kocia [46.112.196.*]
    70 zł
[x]
TSGAMES 2,33% 109,90 2026-05-06 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.