Spadamuy na 12zl bo Prądozaur musi sobie dokupic akcji i usrednic cene. Hossa na rynku ,a Vindexus pond 10% na minusie od poczatku roku. Pisałem lepiej na lokate wsadzic i trzymac kase
To wsadź sobie na lokatę i lokatę w... Będzie logiczne wedle tej logiki ograniczonego alfabetu... A że sobie ktoś 10 akcji sprzedaje a z drugiej strony nie pojawia się kupujący naiwny, który by windował cenę dla tego typu jęczących skoczków usiłujących kręcić kółeczka swoje smutne, to się nie dziwię i nie interesuje mnie, bo liczy się rozwój biznesu VINDEXUS i corocznie rosnące dywidendy a nie te spekulacyjne lamentowania forumowe na temat kursu... Rozumiem, że teraz ponownie ten bełkot zaraz przeczytamy od tego osobnika, że spadnie na 12 a za chwilę będzie 8 i po 4 sobie dokupi ile będzie chciał jak to 2 miesiące wstecz ogłaszał, bo wcześniej sprzedał po 12 PLN i marzy żeby dokupić taniej ale na złość mu nie chcą sprzedać po tej cenie to sobie produkuje te jęki tu wytrwale uciekając przed faktem, że sprzedał za tanio i tyle... No ale niech sobie pitoli i plumka jak mu to pozwala łatwiej znosić rzeczywistość przez siebie spapraną :)
Dawaj niżej czekam z kasą...CZY chcecie czy NIE TU BĘDZIE 20 pln i wyżej PLN.....Wiem że akcje mało popularne dlatego kurs niżiutko chodzi...I chętnych mało do sprzedaży też...Mówią że cierpliwość to cnota i Ci którzy ją mają zarobią tu....