Dnia 2026-04-22 o godz. 15:43 ~Ciekawy napisał(a): > wyglada na to trolle że będzie 7 dzień czerwonego wodospadu, nikt już tego nie kupuje....
Trol nazywający na forum pozostałych użytkowników trolami to jak złodziej krzyczączy "łapać złodzieja!"
Pisałeś już o spadkach - dwa dni temu pisałeś, że Gruby wyprzedaje akcje Lubawy, bo nie ma kasy żeby podatek Belki opłacić a termin jest do 30 kwietnia! Dlatego ten wodospad na Lubawie?
Dnia 2026-04-22 o godz. 16:01 ~Ciekawy napisał(a): > Droga na 7 otwarta, zdaje się że dalszy zrzut akcji przez grubego tylko będzie nabierał tępa
Wiemy, wiemy..to akcja ratorania kapitału drobnych inwestorów tzw. leszczy - nic nowego.
O tym, że Twoje prognozy od miesięcy się sprawdzają też wiemy. Pisałeś o tym: "Było nie było sprawdza się to co pisze i jak ktoś będzie chciał sprawdzić to może zweryfikować daty wpisów i jak zachowywał się po nich kurs.".
7 dzień na czerwono, prawie dotknęło 7 z przodu! Jutro w końcu coś odbije czy jak? Chłopaki ? Trolle i trollice? Kiedy te wzrosty i loty coś wasze spekulacje kuleją
DD jak byś tu był od 3 zł to być codziennie nie kwiczał jak opętany i nie próbował naciągać. Już tu jestem wystarczająco długo żeby widzieć i rozumieć takie zagrywki jak wasze wisisz chłopie na haku albo próbujesz opchnąć akcje szefa i twoje głupie wpisy dokładnie o tym świadczą.
Ja to mam akcje dlatego kibicuje Lubawie i wzrostom :) ale nie rozumiem po co tutaj jest xd i nieciekawy skoro nie mają akcji tzn mogę podejrzewać ale może niech się sami wyjaśnia. Cienkawy pisał że nie widział mnie tu przy 3 zł a ja widziałem ciekawego który już wtedy męczył bule o spadki. Dlaczego !
Nie, mogę co najwyżej widzieć. Nabijam się z troli spadziowych patrz wyżej. Gdzie postawiłem spółkę w złym świetle ? Odkąd tu jestem ty robisz śmietnik. Jesteś śmieciarzem ? Xd xd
Wg ciebie nie ma wpływu, bo jesteś cofnięty i nie ogarniasz pewnych kwestii.
Forum jest źródłem informacji, dla wielu nawet jednym z pierwszych. A taka dezinformacja, jak myślisz, co może wywołać?
Ale jaka dezinformacja o czym ty znów bredzisz to że uważam że jutro będzie słońce to też dezinformacja jak będzie padał deszcz. Nie wiem czy jesteś jakiś opóźniony czy opłacony innej możliwości nie ma :) każdy twój post to śmieć
Już ci mówiłem forum to nie źródło informacji póki tu będziesz robił śmietnik razem ze swoim chłopakiem ciekawym nikt nic poważnego nie napisze bo nie warto wchodzić w polemikę z trollami
Nawet nie próbujesz rozwiać wątpliwości.
Tutaj był śmietnik zanim przyszedłem. Te pamiętne rajdy na 5zł w maju 2024, które miały być zaraz po wynikach, a długie miesiące nie miały miejsca xD