Prośba do prezesa o wyjaśnienie kwestii słynnego "Testingu PLW" - jak wygląda ten testing, ilu testerów pracuje w takim zespole ?
Dlaczego ważne tytuły takie jak DLC do Ubot nie brały udziału w testingu PLW ?
I ogólnie czemu ten testing tak mocno kuleje ? Często słyszymy piękne słowa o tym mitycznym "testingu" a wiele gier (w tym ważnych gier) to zwyczajne zbugowane niewypały
Proszę o informację, ile kopii "I am Jesus Christ" i "Solar Expanse" się sprzedało do tej pory (czyli na koniec kwietnia). I tradycyjnie: na jakie gry (poza Auto fuszerką), które będą mieć premierę w maju mam jako inwestor zwrócić uwagę. Z góry dziękuję za odpowiedzi.
Prośba do prezesa by nie powtarzał że nie interesuje go wysokość kursu akcji bo to dołuje kurs. Proszę postawić na pozytywny przekaz typu ,, jestem przekonany że rynek w końcu zauważy jaką jesteśmy perłą na tle innych spółek growych i nas doceni i na pewno będzie to widoczne na kursie " albo jestem przekonany że trend się odwróci inwestorzy przejrzą na oczy i nie tylko dywidenda będzie rekordowa ale również cena akcji" ! Nie żartuje . To jak sami mówimy o sobie jest ważne. To jak my siebie widzimy ma wpływ na to jak widzą nas inni . Jeśli twierdzimy że mamy w d. cenę akcji to potencjalni inwestorzy też mają ja w d. ... Panie prezesie prosimy o trochę więcej wiary w to że cena akcji może urosnąć przy zimniej do tych 500 zł.
Pytania/tematy: 1. Na jakim etapie jest produkcja DLC do Contraband Police. Czy zgodnie ze wskazaniem na karcie Steam premiera jest możliwa w 2Q2026? 2. Jaki jest pomysł na testy trybu CO-OP w CMS2026? 3. Czy można prosić o jakieś informacje o grze : IRON NEST: Heavy Turret Simulator? Jaki jest udział PLW w przychodach/zyskach z gry? Jaki jest budżet gry? 4. Jaki jest pomysł na dalszy rozwój UBOAT? Kiedy możliwe kolejne DLC? Kiedy będzie pierwsze DLC na konsolach? 5. Kiedy możliwa premiera Farm Renovator? 6. Czy Samurail Simulator jest w testach w PLW? 7. Czy Mars Colony Builder jest w testach w PLW? 8. Kiedy można spodziewać się demo: Terrafarmers Inc.? 9. Kiedy można spodziewać się demo Bodybuilder Simulator CO-OP? 10. Kiedy można spodziewać się demo Doctor Simulator?
1. Co dalej z CFG? 2. Kiedy premiera nowego CMS? Jakie postępy? 3. Co z 30-day? 4. Ile dywidendy w tym roku? 5. Czy majstrowanie obecnej władzy przy fundacjach rodzinnych uderzy w PLAYWAY? 6. Jaki status sprawy ze spółką od gry Viking... ? 7. Jaki plan na $ zarobione przez spółkę? Sprzedaż czy trzymanie do określonych poziomów? 8. Ile gier jest obecnie w produkcji? 9. Ile premier w tym roku? 10. Czy zdrowie dopisuje? (Mam nadzieję, że tak)
1. 30 days on ship. Ma sporą wishlistę. Nie widać jednak premiery na horyzoncie. Czy budowanie tak dużej wl zdaniem Pana Prezesa ma sens na tak długi czas przed premierą? 2. CMS, jak ocenia Pan demo, i reakcję graczy na to demo. Czy dużo jest do poprawy? Z tego, co rozumiem, to podkreślał Pan, że karta steam i demo, powinny być udostępnione na krótko przed premierą. Tutaj to chyba nie będzie miało miejsca. Czy to celowy zabieg, czy przy okazji dema wyszło sporo rzeczy do poprawki?
1. Kto pracuje nad portowaniem Crime Scene Cleaner ? Skąd takie obsuwy ? I czy tam też pojawi się DLC ?
2. Contraband Police 2 czy jest w planach i czy z Coop ?
3. Ile gier udalo się podpisać w tym roku ? I jak to w tej chwili wygląda, jest coraz więcej umów i zgłoszeń czy raczej to zwalnia ?
Czy prezes mógłby określić jasne zasady sprzedaży spółek z grupy? Kurs spółek z grupy nie wzrośnie jeżeli inwestorzy będą się bali że za kilka miesięcy zostaną sprzedane w błyskawicznym ABB za pół ceny, jak kilka ostatnich. Na podobne pytanie w poprzednich aktualnościach prezes nie odpowiedział.