Zauważyliście że temat Polimeksu jest jakby pomijany bagatelizowany na różnych forach biznesowych tak jakby celowo pomija no tą spółkę aby jej nie uaktywniać czy tylko ja mam takie wrażenie
co ty bierzesz że masz takie odloty, na budimie 1,5 mln a na polimku 1,9 ależ różnica! wciskasz ciemnotę i myślisz że ktoś to łyknie. Wystarczy popatrzeć na dzisiejszy wykres, na budimie w górę a na polimku po sztucznym porannym podbiciu coraz niżej i coraz żałośniejsze teksty :))
Expercie od wyprowadzania psów... wyjaśnię Ci ... tak 1,5 mil to jest mniej niż 1,9 mil.... o jakieś 400 tys mniej. Budimex jest to największa fima budowlana w Polsce i jest w wigu 20 a polimex i tak ma większe obroty ... wiem że tego nie zrozumiesz ... idź lepiej na spacer... psa wyprowadź...
Dnia 2026-04-22 o godz. 10:55 ~Ludek18 napisał(a): > Expercie od wyprowadzania psów... wyjaśnię Ci ... tak 1,5 mil to jest mniej niż 1,9 mil.... o jakieś 400 tys mniej. Budimex jest to największa fima budowlana w Polsce i jest w wigu 20 a polimex i tak ma większe obroty ... wiem że tego nie zrozumiesz ... idź lepiej na spacer... psa wyprowadź...
400 tysi na giełdzie to straszny pieniądz :)))) i ile prostaku o tym psie będziesz pisał. Widzisz, ja mogę odejść od kompa i pójść na spacer, a ty musisz siedzieć w DM całą zmianę i warować ( jak pies zresztą
)
aqweta czasem nie jest pełna ? Może czas wymienić ? Skąd się biorą takie typy. Nie wiem czy współczuć czy ignorować. Ale jest to ewidentnie antywskaźnik, jak mocno się uaktywnia to kurs idzie w przeciwną stronę ;) Powodzenia :DDD
skoro Ty tak piszesz ... to tak zapewne będzie .....Expercie od wyprowadzania psów... widać mega expert z Ciebie - fajne nawiązanie do Pankracego ... nie ma to jak expert od pisków ...:) SUPER !!
Dnia 2026-04-22 o godz. 11:29 ~Ludek18 napisał(a): > skoro Ty tak piszesz ... to tak zapewne będzie .....Expercie od wyprowadzania psów... widać mega expert z Ciebie - fajne nawiązanie do Pankracego ... nie ma to jak expert od pisków ...:) SUPER !!
co ty z tymi pieskami? jesteś znajomym pani z Kłodzka? też to lubisz? to się podobno leczy, spróbuj.
expercie od piesków... nie wiem o co chodzi ... był Pankracy a teraz jakaś Pani z Kłodzka... musisz trochę jaśniej ...ja w temacie piesków to raczej słabo ...a wiedzę że tylko w tym temacie można z Tobą porozmawiać ;)
Aqwert ty lubisz tak z pieskami te sprawy robić co ? Jak to lubisz to przecież zabronić ci nie mogę,każdy robi to co lubi,napisz jedynie jakie rasy preferujesz,te dominujące? Czy uległe