tutaj bedzie analogiczna sytuacja jak wczoraj na 11 bit studio, tam tez kurs był sztucznie trzymany szczegolnie przez ostatnie dni ( wiem bo od 2 miesiecy akumulowałem bitsow ) przyszła tzw sesja odwrotu i mocne wybicie kursu wczoraj po wynikach
po primo Danks to jest forum Hubtech wiec reklamowac swojego danksa udaj sie w inne miejsce , ale wtrace jeszcze ze ten Twoj Dank na parktycznie cały dzien sesji ma 1 ( słownie jeden ) tysiac zł obrotu wiec z czym do ludzi ) dla porównania dziaij hubtech zrobil 50 tys zlł obrotu co i tak nie jest jakims wyczynem na ta spółke ale ktos dzisiaj ładnie wyczyscił z podaży przedział 0.24 , zapowiada sie cos konkretnego na kursie
i tu sie mylisz w listopadzie walor juz startowal i dobil do 30 gr ale wyniki " tylko 4,5 mln netto " w porównaniu z 10 mln zysku netto za II kwartał i to spowodowało spadek
Wy nadal bez rozumu. Dramat. Może do wyborów coś drgnie w tych pustych głowach? Akcje to nic, ale głosy wyborcze to porażka i obciążenie dla normalnych.
Dnia 2026-04-22 o godz. 18:20 ~InżynierMaliniak napisał(a): > Wy nadal bez rozumu. Dramat. Może do wyborów coś drgnie w tych pustych głowach? Akcje to nic, ale głosy wyborcze to porażka i obciążenie dla normalnych.
SZANOWNY PANIE INZYNIEZE WYDAJE MI SIE ,A NAWET JESTEM PEWNA ZE TU WARUJESZ NA FORUM BO JAK NAJWIECEJ CHCESZ KUPIC Z KOLESIAMI ,A ZE Z PENSJI CO MIESIAC KUPUJESZ TO TRWA TO BARDZO DLUGO SZKODA MI CIE ,ALE ZUC HASLO TO SIE ZRZUCIMY AJAK ZAROBISZ TO ODDASZ????????
spokojnie ... bez emocji nie ma co sobie zaprzątac głowy maliniakiem to taki forumowy Błaz.. Pani Aniu, uaktywnia sie kiedy kurs zaczyna rosnac i pojawia sie wiekszy popyt, jak na dzisiejszej sesji, swoją drogą ładnie dzisiaj pozbierali przedział do 0.24 gr
Malina mam w zwyczaju nie polemizowac , jakbys sie odrobine przyłozył to powinienes wiedziec ze głowny udziałowiec jest z Lichtensztajnu a nie z Cypru ) widzisz jak niewiedza wychodzi z kazdego buta )
Główny udziałowiec z Liechtensteinu Woow!!!jak to.prestiżowo brzmi .a to tylko ich poczciwy Joifix ten sam który wypluł akcjie po 1,5pln w ulicę, a potem objął nowa emisję jako podmiot niepowiązany.
najwiekszy akcjonariusz czyli spółka z Lichtensztajnu z tego co pamietam obejmował akcje po 30 gr ( teraz mozna w promocji kupic po 23 gr ) te akcje nie sa i raczej nie beda dopuszczone do brotu, a dlaczego Luj? włacz komorki szare :)... a to dlatego ze czekaja na inwestora branzowego i dlatego fundusz nawet nie stara sie o ich dopuszczenie do obrotu )