• Obroty rosną Autor: ~Zwykłyleszcz-krytyk [37.47.80.*]
    Już od rana skup...Czas leci, kurs nie będzie wiecznie czekał na ...
  • Re: Obroty rosną Autor: ~kloiii [195.88.232.*]
    a co to dzis stao sie?
  • Re: Obroty rosną Autor: alicja1992 [37.31.42.*]
    No wreszcie, byle do 90zl
  • Re: Obroty rosną Autor: ~Olo [109.243.128.*]
    Przecież nie masz akcji i czekasz na 60 zl
  • Re: Obroty rosną Autor: alicja1992 [37.30.48.*]
    Nie mam i czekam na EMA. Jak będzie EMA to kupię nawet po 100zl ale jak nie będzie to biada nam
  • Re: Obroty rosną Autor: ~4lex [5.173.27.*]
    Po zatwierdzeniu przez EMA to już nie będzie 100 tylko 150 czy 200 jak teraz już jest po 85 a na odpowiedź mają do połowy maja. Odpowiedź EMY może być we wrześniu/pazdzierniku. Jeśli będzie pozytywna to już mogą ruszyć z produkcją bo mają zatwierdzoną fabrykę na 30tys dawek rocznie. Planowana fabryka która ma być wybudowana i oddana do użytku pod koniec 2027 i produkować na start 100 dawek więc do tego czasu mogą powoli wejść na rynek i zacząć zarabiać. Każdy ma inną tolerancję do ryzyka. Na Medinice można było wejść przed lub po odpowiedzią do FDA/ listu intencyjnego/ zatwierdzeniu przed FDA itd ale wiadomo jakie ceny były przed i po
  • Re: Obroty rosną Autor: alicja1992 [83.27.49.*]
    No a gdyby MEDINICE nie otrzymało jednak FDA to ile 3zl by było ? Lepiej mniej a pewniej. To samo z Bioceltix tym bardziej że raz już przekładali odpowiedź. Gdyby było coś szybkiego na rzeczy do króliki prezesa coś już by wiedziały o kurs podszedłby znów na 130zl, a jednak tak nie jest. Trzeba zachować czujność. Lepiej mniej zarobić a pewniej
    Tym bardziej że bez odpowiedzi do EMA kapitalizacja jest już wysoko bo ok 500mln zl czyli tyle samo co Medinice miało z FDA w kieszeni
  • Re: Obroty rosną Autor: ~4lex [5.173.27.*]
    Oczywiscie trzeba zachować czujność i jak mówiłem każdy ma inną tolerancję na ryzyko. Dla ciebie potrzebna jest Fda , Ema żeby wejść i zrobić mniej xsów dla mnie taka wiedza jak teraz jest wystarczająca żeby wejść. I dla tfi Pzu pewnie też skoro pod koniec 2025 kupili akcję po cenie 87 i mają teraz 14% udziału. Dla porównania kupili akcje Medinice po 9,2 i też maja 14% udziałów. To pokazuje jak wyceniany jest pipline Bioceltix. Żeby wejść poważnie trzeba mieć wiarę w firmę i znać dokładnie co robią, jakie są ich produkty. Myślę że nie zaczeliby budowę fabryki jeśli nie byli pewni swojego produktu. Już zaczeli cześć prac a po uzyskaniu zgody ruszą pełną parą. Po Ema będzie atak na Usa i to będzie kosmos
    Dopóki nie masz FDA lub EMA to niczego nie jesteś pewny. To są urzędnicy i wszystko możliwe także z punktu widzenia politycznego czy wielkiego biznesu konkurencji. Bioceltix ma jedyny taki lek na świecie i pewnie wiele rekinów jest złych z tego powodu, jakaś tam mała firemka z Polski będzie nam tu podskakiwać. Oczywiście kibicuje bardzo ale sicher is sicher :) i czekam na EMA. Mnie 100proc zysku wystarczy bo sporo pieniędzy inwestuję
    Medinice też nie kupiłam wtedy kiedy PZU, kupiłam po 36zl m/w po FDA i nie żałuję. Oczywiście że fajnie tym co mają po 13zl ale ryzykowali a ja nie chcę i ograniczam ryzyko bo jak zainwestuje kasę to ciężko potem z tego wyjść. Przerabiałam to na SDS gdzie miałam aż 52tys akcji i wyjdź z tego
  • Re: Obroty rosną Autor: ~Jak [172.226.64.*]
    SDS kupowałaś mimo że nawet nie rozpoczęli badań klinicznych, a BCX omijasz bo jeszcze nie mają rejestracji ale badania kliniczne wyszły doskonale. Gdzie tu sens i logika
    Dlatego tego nie robię, SDS otrzymało EBI, takiego finansowanie otrzymuje jeden wniosek na 1200. To był bardzo duży kredyt zaufania. Było zapraszane na workshopy, o których Bioceltix może tylko pomarzyć. Prezeska została kobietą roku. Nagrody, dofinansowania. Wszyscy wierzyli że badania kliniczne to formalność. I dlatego uwaga.... wszyscy teraz wierzą że EMA to formalność ale jak życie pokazuje po SDS, nie, nie jest to formalność. Dlatego czekam na EMA i wchodzę. Tym bardziej, że e zeszłym roku prezesa słowa to były "wchodzimy na ostatnią prostą" ... no i jednak nie weszli. Ja jestem ostrożna juz
  • Re: Obroty rosną Autor: ~Tommi [37.31.136.*]
    No właśnie może lepiej poczekać na Ema ?...
  • Re: Obroty rosną Autor: ~Greg [109.243.128.*]
    Po EMA nie będzie 100 zl , TKO będzie minimum 200 zl
  • Re: Obroty rosną Autor: ~Pp [79.162.27.*]
    Jak będzie decyzja EMA nie będzie po 100, jak już złożą odpowiedzi to będzie powyżej
[x]
BIOCELTIX 0,36% 84,20 2026-05-08 17:01:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.