• Trafiona inwestycja Autor: ~Cyklista [37.30.4.*]
    Zwróćcie uwagę na to jak szybko zakup Braughmana został zmonetyzowany.W pierwszym kwartale po zakupie,prawie trzykrotny wzrost sprzedaży.Slyszalem komentarze,że zakup nastąpił,po bardzo okazyjnej cenie.Zobaczymy,jak to przełoży się na wyniki,ale już teraz świadczy o sprawności ekipy.Dodatkowo deklarują nowe lokalizacje i technologie.Ja obstawiam ok 150 procentowy wzrost zysku operacyjnego i wzrost kursu do ponad 300 na przełomie roku
  • Re: Trafiona inwestycja Autor: ~4fun [178.183.233.*]
    No mam nadzieje ze marża będzie większa tak jak obiecali, troche się boję, bo im tak dobrze idzie, ze male potknięcie i może tutaj byc masakra
  • Re: Trafiona inwestycja Autor: ~Cyklista [37.30.4.*]
    Czarnym łabędziem mogą tu być tzw uchwały krajobrazowe dotyczące przestrzeni miejskiej,ale myślę,że mogą one utrudnić tylko pozyskiwanie nowych lokalizacji.To dotyczyłoby całego sektora, więc nie musiałoby pogorszyć sytuacji dig,a pewnie spowodowałoby podniesienie cen za reklamę na istniejących nośnikach i lokalizacjach,a tych ewidentnie przybyło i jeszcze przybędzie.Innych zagrożeń nie widzę.
  • Re: Trafiona inwestycja Autor: ~odp [185.204.224.*]
    dzisiaj sypanko, albo realizacja zyskow, albo straszenie albo jedno i drugo, trzymajcie sie ;)
[x]
DIGITANET -1,67% 200,40 2026-05-15 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.