• Obstawiamy Autor: ~Tomek [83.27.23.*]
    Jestem ciekawy jak obstawiacie jutrzejsze zamknięcie.
    Ode mnie pierwszy typ
    69.3
  • Re: Obstawiamy Autor: ~Antynagon [46.205.195.*]
    W jednym z wątków żartobliwie napisałem, że mentalnie jestem już gotowy na 7 z przodu. Ale jeśli nie będzie to jutro, to płakał nie będę. Czekamy i tak do finału.
  • Re: Obstawiamy Autor: ~Remek [217.119.74.*]
    8% coś po 70stce
  • Re: Obstawiamy Autor: ~Kwinto [77.236.9.*]
    3 dni się nie otworzy!!! Pasuje Ci taki typ ??? TKO 150 może być ??? Jaką bajkę sobie życzysz taka ci tutaj napiszą.
  • Re: Obstawiamy Autor: ~Tomek [83.27.23.*]
    Co Cię boli, że aż tak Cię to boli? Że Rychu Peja chce normalnie zarobić
    Oddawaj hajs kwinto!!! Oceniłeś ryzyko przy 35 czy 40zł?:) Możesz straszyć, ale nikogo nie przestraszysz. Zwłaszcza, że w innym wątku chwalisz się "kółkowaniem". Czyli przysznałeś się, że swoimi wpisami chcesz wpływać na decyzję innych akcjonariuszy.
    No ty cały czas wpływasz. 24h pisząc i naganiając nowych leszczy, więc nie przeszkadzam skoro dajesz mi zarobić. Ja podchodzę bez emocji i profesjonalnie do tej spekulacji. Czy była jakaś nowa profesjonalna rekomendacja z BM ?Przypomnij mi, bo może coś przeoczyłem.
    Buahahaha zarabiasz? Hahahaha Ale cie musi pięć, że tyle straszenia na marne:) Ale piecze:). I jak już tak pięknie do kółkowania się przyznałeś, to chyba zdajesz sobie sprawę jak będziesz miał wpływ na pozostałych inwestorów?:)
  • Re: Obstawiamy Autor: ~Ice [89.239.112.*]
    Dnia 2026-04-21 o godz. 21:20 ~Kwinto napisał(a):
    > No ty cały czas wpływasz. 24h pisząc i naganiając nowych leszczy, więc nie przeszkadzam skoro dajesz mi zarobić. Ja podchodzę bez emocji i profesjonalnie do tej spekulacji. Czy była jakaś nowa profesjonalna rekomendacja z BM ?Przypomnij mi, bo może coś przeoczyłem.

Niech zgadnę, dziś kupiłeś po 61,60 a sprzedałeś po 67,50

• Re: Obstawiamy Autor: ~Iceberg901 [94.230.25.*]
    A ja dam 10% na 72 a co :)
  • Re: Obstawiamy Autor: ~Olo [5.173.150.*]
    Jutro będzie minimum 20% na plusie po takim ESPI. Tu już żarty się skończyły i tak niska wycena przy obecnych perspektywach nie będzie trwać wiecznie.
  • Re: Obstawiamy Autor: ~Iceberg901 [94.230.25.*]
    No ja to obiema recami bym tak chcial ale to az za piekne zeby bylo prawdziwe..przyzwyczaili nas tu do gnojenia kursu..ale oby sie ziscilo
  • Re: Obstawiamy Autor: ~Sonia [83.175.184.*]
    zaraz, zaraz, czy on manipuluje w celu odniesienia korzyści majątkowych?
    Tak Sonia, dokładnie tak. Ale nikt z tym nic nie zrobi. Jedyne co się udało, to go ośmieszyć, zdemaskować i mieć świadomość, że nie oszukasz ani jednej osoby:)
    Sonia, oszuka a nie oszukasz miało być.
    Cały czas tutaj manipulujecie naganiając naiwnych leszczy, ale kto mądry ten zarabia razem z waszymi zleceniodawcami. Dopóki będą nowi dawcy kapitału dopóty będzie zabawa, a potem będzie to co zwykle na bananowej. Uważajcie tylko na wirówki, one nie są wcale bezkarne jak wam się wydaje. A to że tutaj się kręcą to nawet ślepy zauważy. Czekam na wyniki NWZ to w tej chwili mnie najbardziej interesuje.
  • Re: Obstawiamy Autor: ~Ice [37.225.60.*]
    I ludzie maja jeszcze moze uwoerzyc ze to Ty jestes tym madrym pewnie.
    Po tych tekstaxh o złotych hakach bodajze od 35zl, po ttm jak powiesiles na hakach NN za 50 zl, nikt juz nie powinien tutaj brac tych ,,bezcennych uwag'' pod rozwage
  • Re: Obstawiamy Autor: ~Mqrk [89.39.108.*]
    Kwinto maść na bol pupy
  • Re: Obstawiamy Autor: ~Pezet [37.30.48.*]
    Kwinto, stać Cię na więcej serio, postaraj się kurde chooopie !

Twoje posty biorąc pod uwagę dzisiejszą sesje i ESPI , są jak ostatnie podrygi umierającej ostrygi :D

Zluzuj łyde,bo smutne życie ucieka Ci niczym jutrzejszy kurs na otwarciu..

Pozdro !
  • Re: Obstawiamy Autor: ~Glina [31.175.22.*]
    Naście procent i 7 z przodu, tak zakładam na jutro. Kwinto jak haki na 64 zł?
[x]
MEDINICE 0,69% 73,00 2026-05-14 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.