W jednym z wątków żartobliwie napisałem, że mentalnie jestem już gotowy na 7 z przodu. Ale jeśli nie będzie to jutro, to płakał nie będę. Czekamy i tak do finału.
Oddawaj hajs kwinto!!! Oceniłeś ryzyko przy 35 czy 40zł?:) Możesz straszyć, ale nikogo nie przestraszysz. Zwłaszcza, że w innym wątku chwalisz się "kółkowaniem". Czyli przysznałeś się, że swoimi wpisami chcesz wpływać na decyzję innych akcjonariuszy.
No ty cały czas wpływasz. 24h pisząc i naganiając nowych leszczy, więc nie przeszkadzam skoro dajesz mi zarobić. Ja podchodzę bez emocji i profesjonalnie do tej spekulacji. Czy była jakaś nowa profesjonalna rekomendacja z BM ?Przypomnij mi, bo może coś przeoczyłem.
Buahahaha zarabiasz? Hahahaha Ale cie musi pięć, że tyle straszenia na marne:) Ale piecze:). I jak już tak pięknie do kółkowania się przyznałeś, to chyba zdajesz sobie sprawę jak będziesz miał wpływ na pozostałych inwestorów?:)
Dnia 2026-04-21 o godz. 21:20 ~Kwinto napisał(a): > No ty cały czas wpływasz. 24h pisząc i naganiając nowych leszczy, więc nie przeszkadzam skoro dajesz mi zarobić. Ja podchodzę bez emocji i profesjonalnie do tej spekulacji. Czy była jakaś nowa profesjonalna rekomendacja z BM ?Przypomnij mi, bo może coś przeoczyłem.
Niech zgadnę, dziś kupiłeś po 61,60 a sprzedałeś po 67,50
Tak Sonia, dokładnie tak. Ale nikt z tym nic nie zrobi. Jedyne co się udało, to go ośmieszyć, zdemaskować i mieć świadomość, że nie oszukasz ani jednej osoby:)
Cały czas tutaj manipulujecie naganiając naiwnych leszczy, ale kto mądry ten zarabia razem z waszymi zleceniodawcami. Dopóki będą nowi dawcy kapitału dopóty będzie zabawa, a potem będzie to co zwykle na bananowej. Uważajcie tylko na wirówki, one nie są wcale bezkarne jak wam się wydaje. A to że tutaj się kręcą to nawet ślepy zauważy. Czekam na wyniki NWZ to w tej chwili mnie najbardziej interesuje.
I ludzie maja jeszcze moze uwoerzyc ze to Ty jestes tym madrym pewnie.
Po tych tekstaxh o złotych hakach bodajze od 35zl, po ttm jak powiesiles na hakach NN za 50 zl, nikt juz nie powinien tutaj brac tych ,,bezcennych uwag'' pod rozwage