Dq ja im nie wierzę nie zdziwię się jak jutro będzie czerwień ten wzrost dzisiaj taki jakiś wymuszony nie był klarowny i zdecydowany zobaczymy jutro co ty obstawiasz.
Ja mogę napisać co ja bym chciał, a chce aby wróciło przynajmniej na 13.50 i tam akumulacja.Ale dobrze wiesz że tutaj szort rządzi,.przydałby sie jakieś info ze Amerykanie obejma akcje może jakaś emisja aby budować elektrownie
A ty co znowu strachliwie pierdzielisz tutaj, że chciałbyś mieć i szorta i longa .A wzrosty wcale nie były wymuszone , to była klasyka zrobienia w tego co koń pod brzuchem nosi.Wczoraj podali duże odpisy retoryka szortow na bankierze też, a wcześniej Solorz pogadał sobie z mega szulerem gieldowy ,tym w czerwonej czapeczce. Może szepnął mu do ucha ,żeby trochę kasy Jankesi wpompowali w CPS i reakcja fantastyczna, z rana miejscowe kmiotki giełdowe strachliwie wywalili akcji , a grubasy zaczęły zakupy na wielkich obrotach ponad 32 mln zeta. Tak więc nie pierdziel.ze coś tu było wymuszone to było obgadane przyszykowane z grubasami , najpierw fatalne info o odpisach później odebranie wielkich ilości akcji tutejszym frajerom i zostali zrobi brutalni w tego co koń nosi pod brzuchem ha ha ha ha ha ha!!!!
Ha,ha co mają straszyć jak od dziś włączyli odkurzacz na wielkich obrotach, bo ponad 38 mln zeta i jutro ciąg dalszy zasysania akcji ich big odkurzaczem
Może i tak obyś miał rację na allegro pauza siedzisz i tu Andy myślałem że pojadą na 33 , 32 na strzał to samo dotyczy się Polsatu napewno na 14 zeta od razu nie pojadą .
Na Allegro już nie siedzę skasowałem spory zysk czekam na korektę 29 xx zeta.Teraz na ząb wziąłem oczywiście PCS ,spółki dywindendowe, a więc Handlowy , Stalexport ,też czekam na odkup na tych spolkach, ryzykowne myślenie o Bogdance, ale duże są tam obroty no i dużą korekta z 35 zeta na 23 zeta , więc mimo wszystko kusi mnie aby wziąć tam większego longa