I jest drugi zainteresowany, który chce dać lepsze warunki. A przejęcie patentów i wszystkich praw, ocenienie czy wszystko w dokumentacji się zgadza i wydanie nie mniej niż 250mln$ to nie zakup samochodu za 15k.
Doskonały temat do pompowania kursu. Dawać mi jutro nowych leszczy na grilla naganiacze !!! Myślałem że trochę odpocznę od DT a tutaj codziennie takie okazje. Dziś znów wpadły dwie zacne kwoty.
Oddawaj hajs kwinto za haki na 48!!:) I już hakami nie straszysz? Teraz chwalisz się kółkami?:) Jesteś tutaj pośmiewiskiem. I możesz tylko zazdrościć takim jak ja. A wielu ma o wiele lepiej niż ja. A ty nie masz nic:)
naiwni w kilka miesięcy mają procentowy wzrost jaki średnio osiąga się w osiem lat, przy założeniu że zarabiasz fenomenalne, bo powtarzalne 20% rocznie i działa procent składany. Ach ci bedni naiwniacy :*
To jest zysk papierowy !!! Spróbuj wyjść milionem akcji to zobaczysz jak szybko Twoje założenia padną. Na razie jest piękny hype, DT, kotwica funduszu emerytalnego który wiele razy wtopił ale dopóki leszcz to łyka to czemu tego nie wykorzystać? Na Biomedzie wykręcili z 1 PLN na 30 i każdy wierzył że będzie 120, Columbusa wykręcili powyżej 100, Pure dojechali do ponad 120 a OAT/Molecure powyżej 80 gdzie są dzisiaj kursy tych spółek można sobie sprawdzić. Gdzie będzie kurs Medinice to się dopiero okaże. Trwaj chwilo, jesteś piękna, dzięki nowym dawcom kapitału!!!
Milion akcji hahaha Kwinto, ciebie nawet na 1 akcję nie stać:) Ale przynajmniej dalej próbuje straszyć. A jak kurs wzrośnie, to znowu napisze, że zarobił. Wszędzie tacy sami geniusze:) Oczywiście po fakcie:)
czyli lepiej sprzedać mówisz? Ok, myślełem od pażdziernika 2025 do teraz, że trafiłą się w końcu arcy asymetryczna szansa na bananie, ale przekonałeś mnie swoją chłodną argumentacją bulbasku :* Se jeszce jedną IPkę otworzę na otarcie łez
Naiwni? Buahaha Ja mam akcje I to sympatyczny pakiet. I jak tak dalej pójdzie, to niebawem będzie +100%. Ależ ze mnie naiwniak:) Aha, i ja nie muszę z siebie ściery robić oszukując innych. Kupiłem akcje I spokojnie śledze bieg wydarzeń.
Anty to jest tak:Kwinto też ma bilet i jedzie razem z nami,tylko musi na następnej stacji wysiąść, bilet odkupić i polecieć na bosaka do stacji z której akurat odjechaliśmy i bilet oddać.ku.... ale mam ubaw.
Nie ma to jak byc na dobrej spolce i zamias zarabiac to straszyc zlotymi hakami, tu juz moglby byc min 100% do przodu a mimo to dalej pisze brednie. Kapitalizacja rosnie sukcesywnie ale dalej daleko jej do mozliwych wydarzen w przyszlosci moze juz bardzo bliskiej, ale po co sie interesowac spolka jak mozna miec frajde z wymyslaniem na nia
Kwinto przecież Ty za namową twego mistrza czyli mistrza -13 zł Razem z nim załadowałeś ponoć cały twój kapitał w....Yoshi .Tam macie super prezesa i super spółkę Gratulacje i miło by było żebyście tam na forum z mistrzem sobie popisali bo tu na Medinice od jutra widząc pędzący kurs możesz mieć problemy sercowe a na ablację CC musisz jeszcze dosłownie chwilkę poczekać. Pozdrawiam Cię serdecznie i życzę dalszych sukcesów inwestycyjnych
DD ...pokazuje jedno...ze Ktos jest juz mocno Zedecydowany do dopiecia....Transakcji....teraz TEN co ma LoI.....musi zdecydowac czy walczy do konca czy juz pogodzil sie z tym ze CC idzie do konkurenta.....
DD...nie powinno trwac dlugo...Poniewaz od strony medycznej Klinicznej..NIE MA PYTAN skoro CoolCryo dostal Certyfikacje....FDA....oni to juz wszystko zbadali....CC to IP a nie Produkcja...wiec tutaj tez tego nie tzreba spzrawdzac....Sprawdzaja tylko Kwestie prawne....czy wszytko GRA....No i Dopinaja Finalna UMOWE.....
Dnia 2026-04-21 o godz. 21:41 ~Kwinto napisał(a): > To jest zysk papierowy !!! Spróbuj wyjść milionem akcji to zobaczysz jak szybko Twoje założenia padną.
TY TĘPA....PAŁO....przeciez Prezes 2 razy wychodzil....z Ponad 1 MLN papaierow....I 2 razy potem Obejmowan NE akcji....
Pare dni temu poszedl pakiet 1.165 M akcji...po 50 PLN..Gdzie jest teraz KURS.....65 PLN +......bna chwile obecną
Poza..tym Ciebie juz tak Przemililo Intelektualnie ...ze zaczynasz Pitolic " sprobuj wyjsc" 1 MLn akcji...Kasztanie takie ilosci maja 2 akcjonariusdze ..PZU....OFE NN...i bedzie mial Prezes po NE akcji.....bo teraz po spzredazy OFE...ma sam kilkaset K akcji....tak jak prof.Suwalski ma tez " tylko " 465 K akcji....a TY GOLASIE...KOPLARZUY..nawijasz BZDETY..." Sprobuj wyjsc 1 MLN AKCJI".....Co za KMIOT.....