3.60 trafiło prawie w punkt zgodne z oczekiwaniem, i należała się korekta trend się trzyma póki co, chociaż korekta jest na większych obrotach zobaczymy co będzie jutro. Będzie można znów niedługo dołączyć do ruchu w górę :)
Nie jestem specjalistą ale myślę, że do 23 pojawia się jeszcze dwie świece spadkowe i powinno się uspokoić mam nadzieję odwrócić na wzrost. Dotykamy SMA 15 ale ona raczej nie odbije może dopiero 30 czyli tak na 3,0 Szkoda bo tak pięknie żarło.
Aktualnie jeszcze mamy trend wzrostowy Obp nie zostało złamane ( według metody szczytów i den ) ten kto sprzedał na tym wzroście o prawie 30% od ostatniego dołka to zarobił :) po dzisiejszej sesji możemy lecieć niżej bo ta czerwona świeca straszy.
Rosło od 2.20, korekta i wychłodzenie wskazane, paru miekiszonow oddało, a zaraz jazda dalej w górę. Naturalna kolej rzeczy, wszyscy co mówia że tu będzie 2zl i tp skoro nie macie akcji zapraszam. Wyp..
Nikt tu jeleniu nie czeka pod wyniki, każdy ma je głęboko w D, tu się siedzi pod premierę i sprzedaż nowego lotf i przestan puszczać wysrywy o wynikach bo nie pod to tu gra.
Dnia 2026-04-21 o godz. 18:33 ~M84ck napisał(a): > Nikt tu jeleniu nie czeka pod wyniki, każdy ma je głęboko w D, tu się siedzi pod premierę i sprzedaż nowego lotf i przestan puszczać wysrywy o wynikach bo nie pod to tu gra.
Tylko amatorzy maja gdzies wyniki. Wyniki finansowe to podstawa funkcjonowania spolki. Nie ma pieniedzy to fantazje i marzenia rozplywaja sie tylko w glowach amatorow ktorzy zostaja golasami