no w rzeczywistości (biologicznie rzecz ujmując) to jak spada to już nie rośnie nie ma też wtedy najmniejszych szans, że urośnie ;) ... no chyba, że po jakimś czasie
a tak bez żartów ... powtórzę - wg mnie zjedzie w dół, bo dziś w górę tylko małe pakieciki (w dół za to były większe pakieciki brane), więc nie ma chęci już podciągać w górę wczoraj było "wciąganie króliczka" do zabawy
...sam jestem ciekaw jak to sie rozegra do wyników, ale jestem przekonany że będą zwroty akcji, które całkowicie zmienią obraz luźnej nostalgii dnia dzisiejszego ;)
Nie żałuj sobie i napisz że będzie 20 groni a potem wskoczysz po 2 PLN i będziesz krzyczał że za rok będzie 5 PLN bo akurat Ty masz kwit i musi rosnąć. Trzeba umieć liczyć co znaczy 100% od 1,3 a co od 2,0 i jakiej kasy wymagają oba warianty do wzrostu kapitalizacji o 100%
ja niestety mam wrażenie ze zarząd gra przeciwko drobnym, czyli zero informacji do rynku, robimy wszystko żeby drobni sprzedawali akcje zniechęceni brakiem wzrostu kursu, a szwagry zbierają