Obawiam się że tutaj może pokazać się wynik oscylujący w granicach 100-200 mln a wtedy na prawdę będę wszystkim wspolczul :(. Na market makingu może być sporo w plecy
A powiedz po ile kurs za rok o tej porze widzisz? bo mnie nie interesuje ,ile dziś spadnie ile po wynikach, ile po jakiejś awarii .Jak bym słuchał się twoich rad to był bym bez akcji ,a tak średnia 32zl ale pamiętam jak 22.70 miało nie przejść jak po każdym ABB to już był koniec po biurach o Hiszpanii po kradzieży z kont itp.itd.
Dnia 2026-04-21 o godz. 12:24 dimmu3 napisał(a): > Fajne te prognozy. Plus 500 zignorowane całkowicie. Chyba wszystkie biura obkupione w XTB, stąd ten absurdalny konsensus.
Nigdy nie zaprognozowali dobrze więc po co to robią? Ano na zlecenie. Przecież te wyniki to są totalnie z kosmosu, ja nie sądzę, że będzie 300 mln a pseudoanale dają nawet pół bańki. Kto za to zapłacił, ciekawe...
Póki co jakieś 5% od szczytu,książkowa korekta i wychłodzenie wskaźników przed dalszym wzrostem. Szacunki za tydzień jakaś ciekawa zapowiedź na konferencji i mamy paliwa na 120-130zl. Póki co wszytsko sprzyja spółce
Łbie jeden tępy. Powtórzę raz jeszcze. Tam nie szacowalem tepy nicku tylko napisałem że się nie zdziwię. 200-300 może realnie być co i tak będzie strasznie słabe i wywoła wodospad. Zrozumiałeś nie bystra istoto?
widzę, że z emocji troszkę popuszczasz, w bani się gotuje to tylko nieśmiało przypomnę szacunki za poprzedni kwartał: 60 baniek zysku netto ! - 5% kurs na otwarciu !! jak się skończyło, to tam każdy we własnym zakresie może sprawdzić . czyli jak teraz dajesz przedział 200-300 to mam mnożyć x3? eeee nie, no 900 to chyba nie będzie, pita daj spokój p.s. jak inwestycja na obuwiu, wszystko zgodnie z planem?
Nie po to pan Kaczmarzyk w trakcie 1 kwartału mówił że zmienność jest taka jakiej nigdy w historii xtb nie widział, żeby nie zarobili minimum pół miliarda.
Pan Kaczmarzyk jak to mówił już wiedział że wyniki będą mega. Stąd teraz ofensywa marketingowa Xtb. Za dwa lata przy zmienności zarobią w rok 2 miliardy a przy rynku bez zmienności 1 miliard. O tym cały czas mówi Pan Omar. Słuchać i łączyć kropki.