• Rudy... Autor: ~ARNOLD [46.174.226.*]
    to jednak wybitny menago.. przesunął termin raportu.. brawo..
  • Re: Rudy... Autor: ~hitman12 [31.182.156.*]
    Tylko że tu się gra pod LOTF 2 a nie pod raport.
  • Re: Rudy... Autor: ~kaz [46.134.3.*]
    Dnia 2026-04-21 o godz. 08:58 ~ARNOLD napisał(a):
    > to jednak wybitny menago.. przesunął termin raportu.. brawo..

Nie może się doliczyć zysków.
    Wiele spółek tak robiło/zrobiło i nic w tym złego nie było.
  • Re: Rudy... Autor: ~ARNOLD [46.174.226.*]
    serio? to patrz na kurs.. giełda to też wizerunek.. to taka różnica jak pomiędzy emisją akcji a skupem własnym akcji.. miał dbać o akcjonariuszy a nie potrafi raportu opublikować w terminie?
    Dnia 2026-04-21 o godz. 09:15 ~ARNOLD napisał(a):
    > serio? to patrz na kurs.. giełda to też wizerunek.. to taka różnica jak pomiędzy emisją akcji a skupem własnym akcji.. miał dbać o akcjonariuszy a nie potrafi raportu opublikować w terminie?

Nie panikuj. Jak masz akcje to sprzedaj i daj na lokatę.
    A jak nie masz to po co się stresujesz nieswoimi problemami?
    ja rozumiem psychologię inwestowania że jak ma się papier to nawet jak spadnie o 90% to szukamy pozytywów.. ale są jakieś granice?... terminowa publikacja raportu to przedszkole spółek giełdowych Panie Wybitny Prezesie!!!! czytasz forum to może się ogarnij chociaż w podstawowym zakresie!!!!
  • Re: Rudy... Autor: ~Kostuch [5.173.31.*]
    No straszna wiadomość... .Arnold tu większość czeka na premierę LoFt 2 a nie na jakiś śmieszny raport który defacto nic nie zmienia, NIC.
    Dnia 2026-04-21 o godz. 09:36 ~ARNOLD napisał(a):
    > ja rozumiem psychologię inwestowania że jak ma się papier to nawet jak spadnie o 90% to szukamy pozytywów.. ale są jakieś granice?... terminowa publikacja raportu to przedszkole spółek giełdowych Panie Wybitny Prezesie!!!! czytasz forum to może się ogarnij chociaż w podstawowym zakresie!!!!

Niektórzy to tutaj mają JUŻ 90% zysku a nie straty.
    Teraz straszenie zauważam na forum jako zazdrość bo nie kupili poniżej 2....3zł.
    Sam za mało dokupiłem poniżej 2,50zł i teraz uśredniam w górę. I dzisiaj też dokupiłem.
    A wierz mi lub nie ale akcje Optimus też posiadałem. Tam również byli faHoFcy i wróżbici.
    Więc nawet jak stracę to i tak Twoje wpisy mnie nie przestraszą.
    Nie dla Ciebie inwestuję. Zakładam, że sam chcesz kupić albo dla Kogoś pracujesz.
    Nie wierze, że przychodzisz i tracisz czas na klikanie w klawiaturę bezinteresownie.
    czy ktoś potrafi czytać ze zrozumieniem? ja mam średnią 2,5.. czy straszę kogoś jak Hans że teraz 0,8? stwierdzam jedynie wybite umiejętności wybitnego Prezesa do dołowania kursu w sprawach najprostszych co jest działanie nawet w brew sobie .. emisję objął królik i znajomi królika żeby przed premierą wywalić i ubrać ulicę.. to fakt .. po co zatem działania w tak prostej sprawie jak zmiana publikacji raportu który wiadomo jaki będzie?
  • Re: Rudy... Autor: ~TT [85.193.239.*]
    Dnia 2026-04-21 o godz. 09:49 ~kaz napisał(a):
    > Dnia 2026-04-21 o godz. 09:36 ~ARNOLD napisał(a):
    > > ja rozumiem psychologię inwestowania że jak ma się papier to nawet jak spadnie o 90% to szukamy pozytywów.. ale są jakieś granice?... terminowa publikacja raportu to przedszkole spółek giełdowych Panie Wybitny Prezesie!!!! czytasz forum to może się ogarnij chociaż w podstawowym zakresie!!!!
    >
    > Niektórzy to tutaj mają JUŻ 90% zysku a nie straty.
    > Teraz straszenie zauważam na forum jako zazdrość bo nie kupili poniżej 2....3zł.
    > Sam za mało dokupiłem poniżej 2,50zł i teraz uśredniam w górę. I dzisiaj też dokupiłem.
    > A wierz mi lub nie ale akcje Optimus też posiadałem. Tam również byli faHoFcy i wróżbici.
    > Więc nawet jak stracę to i tak Twoje wpisy mnie nie przestraszą.
    > Nie dla Ciebie inwestuję. Zakładam, że sam chcesz kupić albo dla Kogoś pracujesz.
    > Nie wierze, że przychodzisz i tracisz czas na klikanie w klawiaturę bezinteresownie.

Chlopcze Ty masz zysk wirtualny.
    W 2023 roku byli tacy co mieli 300% zysku w ekraniku a pozniej sprzedali ze strata bo nie potrafili sprzedac wczesniej.
    To nie jest spolka inwestycyjna a spekulacyjna. Zwyczajnie moze spasc i 50% w dwa dni nagle
    Dnia 2026-04-21 o godz. 10:04 ~TT napisał(a):
    > Dnia 2026-04-21 o godz. 09:49 ~kaz napisał(a):
    > > Dnia 2026-04-21 o godz. 09:36 ~ARNOLD napisał(a):
    > > > ja rozumiem psychologię inwestowania że jak ma się papier to nawet jak spadnie o 90% to szukamy pozytywów.. ale są jakieś granice?... terminowa publikacja raportu to przedszkole spółek giełdowych Panie Wybitny Prezesie!!!! czytasz forum to może się ogarnij chociaż w podstawowym zakresie!!!!
    > >
    > > Niektórzy to tutaj mają JUŻ 90% zysku a nie straty.
    > > Teraz straszenie zauważam na forum jako zazdrość bo nie kupili poniżej 2....3zł.
    > > Sam za mało dokupiłem poniżej 2,50zł i teraz uśredniam w górę. I dzisiaj też dokupiłem.
    > > A wierz mi lub nie ale akcje Optimus też posiadałem. Tam również byli faHoFcy i wróżbici.
    > > Więc nawet jak stracę to i tak Twoje wpisy mnie nie przestraszą.
    > > Nie dla Ciebie inwestuję. Zakładam, że sam chcesz kupić albo dla Kogoś pracujesz.
    > > Nie wierze, że przychodzisz i tracisz czas na klikanie w klawiaturę bezinteresownie.
    >
    > Chlopcze Ty masz zysk wirtualny.
    > W 2023 roku byli tacy co mieli 300% zysku w ekraniku a pozniej sprzedali ze strata bo nie potrafili sprzedac wczesniej.
    > To nie jest spolka inwestycyjna a spekulacyjna. Zwyczajnie moze spasc i 50% w dwa dni nagle

A skąd wiesz, że wirtualny? Może Ktoś już sprzedał?
    Zawsze jak się nie sprzeda to nie ma zysku, ale każdy zakup akcji jest marzeniem o zysku (tzw. myślenie życzeniowe).
    Ci co wystawiają na JSW po 100+ też mają marzenia.
  • Re: Rudy... Autor: ~ja [5.185.220.*]
    czyli wszystko po staremu, teraz tylko wypatrywać co "wywiną" w temacie wydania gry i jej jakości
    wygląda na to ... dobrze że mają obowiązek ujawnić termin wejścia emisji na rynek to będzie wiadomo kiedy sprzedać
  • Re: Rudy... Autor: ~Cycol [37.225.70.*]
    Panie Arnoldzie nie czytałem o przesunięciu terminu ale na pewno powinien podać powód to na pewno ostudziło by emocje
  • Re: Rudy... Autor: ~Kostuch [5.173.31.*]
    Chłopaki robicie dramę o przesunięcie terminu wydania raportu, WY tak na poważnie...:)
    nie .. dla żartów.. zobacz na jakim obrocie pękają opory
  • Re: Rudy... Autor: ~M84ck [37.31.62.*]
    No i miękkie faje oddały obrót 800k heh, na waciki , i zostaną na peronie zaraz. Pozdro dla cierpliwych , reszta niech macha co chwilę do pociągu z peronu
  • Re: Rudy... Autor: ~MiLord [37.31.158.*]
    Gdy cena zbyt szybko rośnie a jest potrzeba zrobienia korekty technicznej to właśnie najlepszym sposobem jest przesunięcie terminu
    publikacji raportu. Wiadomo jaka jest później reakcja rynku. Plus komentarze dołujące kurs.
  • Re: Rudy... Autor: ~Hans [84.233.216.*]
    To bedzie wielkie sprawdzam czy bez emisji to jest bankrut czy nie.
    Zero bajek i opowiadania fantazji dla dawcow kapitalu.
    Twarde dane
[x]
CIGAMES -1,81% 2,98 2026-05-15 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.