serio? to patrz na kurs.. giełda to też wizerunek.. to taka różnica jak pomiędzy emisją akcji a skupem własnym akcji.. miał dbać o akcjonariuszy a nie potrafi raportu opublikować w terminie?
Dnia 2026-04-21 o godz. 09:15 ~ARNOLD napisał(a): > serio? to patrz na kurs.. giełda to też wizerunek.. to taka różnica jak pomiędzy emisją akcji a skupem własnym akcji.. miał dbać o akcjonariuszy a nie potrafi raportu opublikować w terminie?
Nie panikuj. Jak masz akcje to sprzedaj i daj na lokatę. A jak nie masz to po co się stresujesz nieswoimi problemami?
ja rozumiem psychologię inwestowania że jak ma się papier to nawet jak spadnie o 90% to szukamy pozytywów.. ale są jakieś granice?... terminowa publikacja raportu to przedszkole spółek giełdowych Panie Wybitny Prezesie!!!! czytasz forum to może się ogarnij chociaż w podstawowym zakresie!!!!
Dnia 2026-04-21 o godz. 09:36 ~ARNOLD napisał(a): > ja rozumiem psychologię inwestowania że jak ma się papier to nawet jak spadnie o 90% to szukamy pozytywów.. ale są jakieś granice?... terminowa publikacja raportu to przedszkole spółek giełdowych Panie Wybitny Prezesie!!!! czytasz forum to może się ogarnij chociaż w podstawowym zakresie!!!!
Niektórzy to tutaj mają JUŻ 90% zysku a nie straty. Teraz straszenie zauważam na forum jako zazdrość bo nie kupili poniżej 2....3zł. Sam za mało dokupiłem poniżej 2,50zł i teraz uśredniam w górę. I dzisiaj też dokupiłem. A wierz mi lub nie ale akcje Optimus też posiadałem. Tam również byli faHoFcy i wróżbici. Więc nawet jak stracę to i tak Twoje wpisy mnie nie przestraszą. Nie dla Ciebie inwestuję. Zakładam, że sam chcesz kupić albo dla Kogoś pracujesz. Nie wierze, że przychodzisz i tracisz czas na klikanie w klawiaturę bezinteresownie.
czy ktoś potrafi czytać ze zrozumieniem? ja mam średnią 2,5.. czy straszę kogoś jak Hans że teraz 0,8? stwierdzam jedynie wybite umiejętności wybitnego Prezesa do dołowania kursu w sprawach najprostszych co jest działanie nawet w brew sobie .. emisję objął królik i znajomi królika żeby przed premierą wywalić i ubrać ulicę.. to fakt .. po co zatem działania w tak prostej sprawie jak zmiana publikacji raportu który wiadomo jaki będzie?
Dnia 2026-04-21 o godz. 09:49 ~kaz napisał(a): > Dnia 2026-04-21 o godz. 09:36 ~ARNOLD napisał(a): > > ja rozumiem psychologię inwestowania że jak ma się papier to nawet jak spadnie o 90% to szukamy pozytywów.. ale są jakieś granice?... terminowa publikacja raportu to przedszkole spółek giełdowych Panie Wybitny Prezesie!!!! czytasz forum to może się ogarnij chociaż w podstawowym zakresie!!!! > > Niektórzy to tutaj mają JUŻ 90% zysku a nie straty. > Teraz straszenie zauważam na forum jako zazdrość bo nie kupili poniżej 2....3zł. > Sam za mało dokupiłem poniżej 2,50zł i teraz uśredniam w górę. I dzisiaj też dokupiłem. > A wierz mi lub nie ale akcje Optimus też posiadałem. Tam również byli faHoFcy i wróżbici. > Więc nawet jak stracę to i tak Twoje wpisy mnie nie przestraszą. > Nie dla Ciebie inwestuję. Zakładam, że sam chcesz kupić albo dla Kogoś pracujesz. > Nie wierze, że przychodzisz i tracisz czas na klikanie w klawiaturę bezinteresownie.
Chlopcze Ty masz zysk wirtualny. W 2023 roku byli tacy co mieli 300% zysku w ekraniku a pozniej sprzedali ze strata bo nie potrafili sprzedac wczesniej. To nie jest spolka inwestycyjna a spekulacyjna. Zwyczajnie moze spasc i 50% w dwa dni nagle
Dnia 2026-04-21 o godz. 10:04 ~TT napisał(a): > Dnia 2026-04-21 o godz. 09:49 ~kaz napisał(a): > > Dnia 2026-04-21 o godz. 09:36 ~ARNOLD napisał(a): > > > ja rozumiem psychologię inwestowania że jak ma się papier to nawet jak spadnie o 90% to szukamy pozytywów.. ale są jakieś granice?... terminowa publikacja raportu to przedszkole spółek giełdowych Panie Wybitny Prezesie!!!! czytasz forum to może się ogarnij chociaż w podstawowym zakresie!!!! > > > > Niektórzy to tutaj mają JUŻ 90% zysku a nie straty. > > Teraz straszenie zauważam na forum jako zazdrość bo nie kupili poniżej 2....3zł. > > Sam za mało dokupiłem poniżej 2,50zł i teraz uśredniam w górę. I dzisiaj też dokupiłem. > > A wierz mi lub nie ale akcje Optimus też posiadałem. Tam również byli faHoFcy i wróżbici. > > Więc nawet jak stracę to i tak Twoje wpisy mnie nie przestraszą. > > Nie dla Ciebie inwestuję. Zakładam, że sam chcesz kupić albo dla Kogoś pracujesz. > > Nie wierze, że przychodzisz i tracisz czas na klikanie w klawiaturę bezinteresownie. > > Chlopcze Ty masz zysk wirtualny. > W 2023 roku byli tacy co mieli 300% zysku w ekraniku a pozniej sprzedali ze strata bo nie potrafili sprzedac wczesniej. > To nie jest spolka inwestycyjna a spekulacyjna. Zwyczajnie moze spasc i 50% w dwa dni nagle
A skąd wiesz, że wirtualny? Może Ktoś już sprzedał? Zawsze jak się nie sprzeda to nie ma zysku, ale każdy zakup akcji jest marzeniem o zysku (tzw. myślenie życzeniowe). Ci co wystawiają na JSW po 100+ też mają marzenia.
No i miękkie faje oddały obrót 800k heh, na waciki , i zostaną na peronie zaraz. Pozdro dla cierpliwych , reszta niech macha co chwilę do pociągu z peronu
Gdy cena zbyt szybko rośnie a jest potrzeba zrobienia korekty technicznej to właśnie najlepszym sposobem jest przesunięcie terminu publikacji raportu. Wiadomo jaka jest później reakcja rynku. Plus komentarze dołujące kurs.