1. Przy "zrzutach nowych akcji" i ucieczce przed koncem ultimatum w temacie Iranu- 9.1-9.4
2. Przy konsolidacji przed wynikami - 9.4-9.6
3. Przy dobrym rynku (tu pewnie bedzie trudniej) i konsolidacji > 9.6
scenariusz na dziś? spadki a co innego. Patrząc po dziesiątkach wpisów naganiających na K spadków ciąg dalszy pewny. Gdyby grubemu zależało na niskim kursie ( czyli kupnie) to wypuścił by nagonów na S a tu z 95% to wpisy "kupuj, kupuj, kupuj" Przecież to przeczy logice :))) Zresztą podwójny (IDEALNY) szczyt nie na darmo się? wyrysował :))
Dnia 2026-04-21 o godz. 08:33 ~Gpr napisał(a): > Aqwert do wyników 10 a tydzień po wynikach 12 taka jest moja prognoza ,możesz już zacząć ujadać mam to gdzieś
masz to gdzieś ale "dobiegasz do furtki w 10s" :))))
Dnia 2026-04-21 o godz. 08:57 ~aqwert napisał(a): > Dnia 2026-04-21 o godz. 08:50 ~aqwert napisał(a): > > o rzesz rfa, TKO 9,5 ale będzie zjazd dziś. > > i oczywiście TKO zjedzie na 30s przed otwarciem. Standard. Wczoraj tak samo było :)) >
a mówią że grubasy forum się nie sugerują, tylko zrobiłem wpis o TKO o 30s i zaraz zjechali nie czekając na 30s :))))
Im gorzej z ropą i gazem tym bardziej będzie to zmuszać rząd do jak najszybszego uruchomienia własnych zasobów energetycznych czyli atomu z sremow i Elektrowni a kto niby to będzie budował oczywiście że to co tam się dzieje ma jakiś wpływ ale akurat pod budowy może to spowodować rozwój Węgrzy Włosi już wracają do węgla Niemcy już budować chcą sremy więc panowie myśleć i zbierać to nie jest spółka która ma naprawdę ogromny potencjał i da zysk cierpliwym
Dzisiaj część ludzi będzie kupować, a jeszcze inni będą sprzedawać, kurs będzie rósł i będzie spadać, niejeden dziś będzie się mądrować, żeby finalnie kurs ten kształtować
Dnia 2026-04-21 o godz. 09:09 ~Topole_Wypełnione napisał(a): > Dzisiaj część ludzi będzie kupować, a jeszcze inni będą sprzedawać, kurs będzie rósł i będzie spadać, niejeden dziś będzie się mądrować, żeby finalnie kurs ten kształtować
orzesz, ależ analiza, to w stylu " dziś będzie padać deszcz albo i nie będzie padać, zaświeci słońce albo i nie" A ja ci powiem, dziś kolejne z -2%. Kiedyś zyski trzeba realizować.