Spokojnie, nie tak szybko. Wszystko się musi zgadzać na wykresie. Zapytajcie kumatych, najlepiej MARADONY kiedy i jaki będzie dołek. Może Wam odpowie, ale wątpię. Ja zgaduję, bo nie jestem kumaty. Druga połowa maja 480 - 520.
Na giełdzie tylko kumaci wiedzą, reszta zgaduje, dlatego większość traci. Fazekasz, TY mistrzu też należysz do kumatych. Czekam na Wasze akcje jak będziecie straszyć zleceniami w okolicach 500. Do zobaczenia :)
Widzę kolego, że doceniasz CREEPY JAR skoro chcesz nabyć akcje, szkoda tylko, że tak mało chcesz zapłacić. Dla mnie sprzedaż przy kursie poniżej 600 zł nie ma żadnego sensu, lepiej już wtedy wg mnie zacisnąć zęby i zaczekać spokojnie do premiery. Gra wymaga jeszcze sporo pracy, ale to studio raczej sobie ze wszystkimi wyzwaniami poradzi. Tak więc czekaj sobie na 500 zł a ja będę czekać na 1000 zł, może każdy z nas osiągnie swój cel, zobaczymy.
Ty się doczekasz 1000, ale ja się jeszcze prędzej doczekam 500.......i nie przekonuj mnie, że się nie doczekam, bo Ci nie uwierzę. Pozdrów Maradonę i resztę kumatych :)