Ostatnia gra to niewypał - stąd też duża przecena akcji. Ale pamiętajmy o tym, że spółka ma w portfolio grę DRIFT CE, która według portalu gamalytic wygenerowała 3 miliony dolarów przychodu. Stąd moja opinia, że warto wrzucić trochę akcji do portfela. Kapitalizacja niska, więc pierwsze lepsze dobre info może dać tu 200-300% zysku. Pozdro
Chęć samodzielnego wydania gry to dobry pomysł, ale trzeba mieć do niego dużo dyscypliny i samozaparcia, którego wg mnie prezes nie ma, będzie sobie robił tą gierkę jeszcze z 2 lata, wyda i tak gniota do beta testów i nikogo już wtedy ta gra nie obejdzie
No wlasnie ciekawi mnie jakim oni cudem chca ta gre wydac w tym roku i to jeszcze donkonca 2q?
Na mapie pusto jak na oustyni, tu trzeba przeciez jakis traffic wprowadzic, przeciwnikow, wyscigi, mase rzeczy, oni chca multiplayera i jeszcze wydac na konsole. To wszystko przetestowac. Skad oni to wezma, do tego tu kase trzeba jeszcze miec na wydanie i marketing...chcialbym wierzyc ze maja wiekszosc gotowe ale to dosc naiwne...IR od roku nieaktualizowany, kazdy raport wyglada wlasciwie tak samo...