• Nowe ESPI Autor: pazik [15.220.65.*]
    Dalsze czyszczenie spółki? Pytanie czy pod nową działalność czy zwijanie żagli?
  • Re: Nowe ESPI Autor: ~Kisiel [91.132.92.*]
    Jeśli się zwijają to w słabym stylu bo przy tak małej ilości akcji można było zrobić niezłe zamieszanie a tu wygląda tak jak wyrzucanie akcji w desperacji że nie ma kto kupować no i po co im nowy adres i nowy inwestor i to wszystko przy kapitalizacji poniżej 3mln zł. No chyba że ten nowy ma w tym interes aby tak to wyglądało lub jest też malutki lecz też jest to dziwne bo tak oddać spółkę bez walki i koniec?
  • Re: Nowe ESPI Autor: ~olks [91.150.222.*]

Ty tak na serio
    czy dla jaj piszesz
    nie po to baba kupiłą 300 tys
    by je sprzedać ze stratą
  • Re: Nowe ESPI Autor: ~Fk [109.243.229.*]
    Nie wiem jak jest, widać że rynek nie nie kupuje tego.
  • Re: Nowe ESPI Autor: pazik [15.220.65.*]
    Nie kupuje "Tego"? To znaczy czego? Przecież na razie nic nie wiadomo, ale kilka akcji warto mieć.
  • Re: Nowe ESPI Autor: ~Zigy [217.148.141.*]
    Od czasu zawieruchy akcje spadły o połowę tzn. popyt jest raczej marny na tę starą a czy nowa będzie leosza.
  • Re: Nowe ESPI Autor: ~hiena [31.183.192.*]
    Jak widzę większośc bez akcji, choć piszą o panicznej ucieczce. Ja dzisiaj nie doczekałem się zrealizowania moich zleceń na K do 70 groszy. Tak więc starajcie sie mocniej.

A info jest bardzo dobre. ZMiana audytora. Gdyby spółka była dead to nikt by się nie bawił w wypowiadanie umów.

Powtórka z PGM. A tam dzisiaj ładna sesja
[x]
ATOMJELLY -3,42% 0,70 2026-05-06 15:44:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.