• 50 groni jeszcze w maju? Autor: ~Ruda_Zet [84.40.238.*]
    Cienkawy jak myślisz?
  • Re: 50 groni jeszcze w maju? Autor: ~Ruda_Zet [84.40.238.*]
    Cienkawy, jak tam, szef zgadza się na 50 groni?
  • Re: 50 groni jeszcze w maju? Autor: ~CiekawyCiekawego [37.209.130.*]
    Panie Ciekawy, niech Pan powie Pani Rudej_Zet że nie ma Pan żadnego szefa!!!

PS. Pan Ciekawy objaśnia nam drobnym leszczom, zupełnie za darmo, że Gruby właśnie mądrze się wypróżnia żebyśmy mogli zareagować wcześniej i sprzedać swoje akcje zanim Gruby się obudzi. Dzięki eksperckim radom Pana Ciekawego wydaje się że nawet zupełny nowicjiusz może zrobić psikusa Grubemu!!

Panie Ciekawy, niech Pan Jej powie!!!

• Re: 50 groni jeszcze w maju? Autor: _xd [185.191.204.*]
    Co będzie szybciej: 50 groni czy dywidenda? A może drony? xD
    Panie _xD, proponuje zadawać takie pytania Panu Ciekawemu - od miesięcy czytam Jego eksperckie wpisy na tym forum i On naprawdę potrafi przewidzieć zachowanie kursu - jak pisze że będą spadki to potem rzeczywiście są spadki - tu na forum nie ma drugiego takiego eksperta! Pan Ciekawy pisze od dłuzszego czasu że Gruby wyprzedaje swoje akcje i co dzień schodzi poziom niżej, więc pewnie kurs zmierza w kierunku 50 groszy, ale jak chce Pan znać dokładne poziomy to proszę pytać Pana Ciekawego! Pozdrawiam
  • Re: 50 groni jeszcze w maju? Autor: _xd [185.191.204.*]
    Zadałem inne pytanie, w miarę proste. Więc o czym ty piszesz? xD
    Panie xD, piszę o tym, że wg mnie na tym forum tylko Pan Ciekawy zna odpowiedzi na Pana pytania. Inni nawet jak próbują spekulować w kwestii tych odpowiedzi to patrząc na ostatnie miesiące nie są w tym wiarygodni, dlatego zaproponowałem żeby zadał Pan te pytania Panu Ciekawemu. To naprawdę dobry ekspert, np. wczoraj wieczorem napisał że mamy kierunek na 8,20 PLN i proszę zaraz zapewne dotykamy 8,20 PLN. Na tym forum nie ma drugiego takiego eksperta - jest naprawdę wiarygodny - może Pan mu zaufać.
[x]
LUBAWA 0,61% 9,10 2026-05-20 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.