ochot i już nowe minima, pojawiają się widzę coraz to nowsze próby wyśmiewania i szykanowania stąd wiadomo że to jeszcze zjedzie. Niech każdy sam oceni czy warto był trzymać walor czy wyjść z pozycji i czekać aż spadnie i zarabiać gdzie indziej... tyle w temacie trolle
Dokładnie! Lepiej wyjść z pozycji i czekać aż Gruby całkiem się wypróżni, zgodnie z tym co Pan pisze. Wtedy my drobni - leszcze zajmiemy pozycję i będziemy sprzedawać Grubemu ale już po wyższej cenie. Szczęście, że mamy od Pana info na forum i możemy zrobić psikusa Grubemu hahaha.
Panie Ciekawy, a czy Pan na jakiejś innej spółce też tak dokładnie i regularne daje drobnym inwestorom - leszczom info o zachowaniu Grubego, np. że Gruby dystrybuuje i że zaraz zejdzie poziom niżej albo że to "leci na łeb"? Czy to tylko na forum Lubawy?
Widzę że ktoś nauczył się używać AI brawo. I docenia mój wkład mimo sarkastycznego zabarwienia i próby manipulowania. Było nie było sprawdza się to co pisze i jak ktoś będzie chciał sprawdzić to może zweryfikować daty wpisów i jak zachowywał się po nich kurs.
Co byście nie pisali, to w tym tygodniu się okaże czy linia długoterminowego trendu wzrostowego zostanie utrzymana czy potwierdzi się trend spadkowy. Dzisiejszy spadek przy zwiększonym wolumenie może wskazywać że jednak jutro dalej poleci. Jeśli na zakończeniu sesji podbija na małym obrocie to jutro będzie jazda w dół.
Dzieciaku... o 13:38 piszesz, że obroty zwolniły, więc będą duże spadki... teraz piszesz o dzisiejszym spadku przy zwiększonym wolumenie... cienkawy, co ty bierzesz, albo inaczej: szwankują ci algorytmy?
No i to jest ekspercka opinia oparta na doświadczeniu i analizie technicznej, a nie jakaś pisanina o dronach w maju czy rajdach w kwietniu! Dzięki Panu, Panie Ciekawy, Gruby nas nie przechytrzy a to my drobni - leszcze przechytrzymy Grubego! Pozdrawiam
Powiem ci że niesamowite te twoje przewidywania ja ci powiem że był też na poziomie 3 zł a kiedy ? to możesz sprawdzić. Powiem Ci w tajemnicy że będzie też 13 zł
Dobrze ja wyjaśniłem mam akcje, jestem też aktywny od x czasu na forum bankiera podpisując się bez zmian dd a ty ciekawy co tutaj robisz ? Masz akcje ? Miewasz akcje ? Przedstaw się