Przybywa graczy przybywa opinii bardzo dużo poprawek zostało już wdrożonych jeszcze tydzień dwa a sprzedaż spokojnie na wakacje będzie przynosiła zyski
Sprzedaż cały czas przynosi zyski ale to prawda że jeszcze parę tygodni i będzie wszystko dobrze działo, może wtedy rozpoczną marketing i rusza że sprzedażą
idą nowe minima na kursie, sprzedaży to już nie będzie żadnej. Jaki marketing? Za co jak w kasie dramat? Co najwyżej zrobią 50% przeceny, bo gra jest kosmicznie droga jak na gniotka robionego gorzej niż gry przez dzieciaki w liceum.
wystarczy zobaczyć na ilość recenzji, graczy online, komentarze i można założyć ilość zwrotów. Przy takich kostach jakie mają chociażby z tytułu wynagrodzeń, to kokosów nie będzie. Zresztą kurs wyznacza nowe minima. Spadek z 12 na 5,5 i nadal mało mówi rynek.
Tak, poczytałem komentarze na Steam i jestem zdziwiony, że tę samą cechę gry jedni uważają za plus, a inni za minus. Jedni piszą, że prawie nic nie zmienione w stosunku do CS1, a inni że pełno zmian. Itd. Najwyraźniej gra nie dla każdego i tyle.
To, że opinie są negatywne nie oznacza, że się niewiarygodne. Są jak najbardziej wiarygodne - są złe, bo gra jest niedopracowana, co zresztą przyznał sam producent. To co tu jest niby niewiarygodnego, że mają się stać „bardziej wiarygodne”?
Jeśli za 2025 pokażą mały zysk to będzie dobrze ile jest producentów gier na giełdzie którzy są pod kreską i jeszcze biorą kredyty na produkcję. W tym przypadku spółka zarabia i z tego produkuje grę i nie ma kredytów a to wielki plus. Każda sprzedana kopia to zysk. Choć z tego można się cieszyć to jakość gry i sprzedaż są żałosne i to jest wina zarządu nic by się nie stało jak by premierę przesunęli po wakacjach i dopracowali grę.
Nie uważam, że nic by się nie stało jakby przesunęli premierę. Pewnie by się stało zdecydowanie mniej, ale tak czy inaczej byłby przypał - może kurs nie zjechałby by o ponad 50%, a „tylko” o 20, ale na pewno któreś z kolei przesunięcie nie zostałoby bez wpływu na sytuację. Tym bardziej, że wszystko wskazuje na to, że gra jest tak skrajnie niedopracowana i nieprzemyślana (po 7 hotfixach i 1 patchu ocena dalej kręci się wokół 46%), że po wakacjach efekt mógłby być podobny.
Sorry, masz rację użyłem złego słowa. Powinienem był napisać miarodajne, bo o to mi chodziło. W sensie, że będą dotyczyć gry jako takiej a nie problemów technicznych.