• No i co dalej? Autor: ~MC [95.49.75.*]
     SK Hynix, Intel i Lockheed Martin.
    Niby korelacji jako takiej nie ma.
    Ale czy z całą pewnością?
    Ja proszę o stanowczą odpowiedź ze strony zaangazowanych w papier.
    To nie są jakieś zwykłe głupoty.

• Re: No i co dalej? Autor: wacekw [83.29.242.*]
    Nie przesadzasz, może jeszcze loty na marsa, ja interesuje się Grupą Bumech i jestem realistą, wiem jakie tu poziomy mogą być jak się zacznie realizacja umów zbrojeniowych ale takie banialuki to do kosza.

• Re: No i co dalej? Autor: ~aaa [46.112.0.*]
    a mają chociaz jedną umowę zbrojeniową podpisana? no nie, to co ty chcesz realizować...
  • Re: No i co dalej? Autor: wacekw [83.29.242.*]
    Póki co dwie, tak samo jak firma z Arabii Saudyjskiej, która jest dalej w przygotowaniach.
    Otrząśnij się chłopie i zmień gierki bo tu zbrojeniówka jest już na 100%.

• Re: No i co dalej? Autor: ~tom [213.134.163.*]
    niestety w polsce jest tak ze ochoczo kupujemy ale sprzet za granica - więc moze się okazac z zadnej umowy nigdy nikt z nimi nie podpisze - ale okazja jest na spekulacje giełdowe - kolejne infa ruszady - i kurs leci w kosmos - bumech sie zgral to teraz bedzie CP bo moim zdaniem nie ma zadnego sensu przenoszenie do CP - cos mi to zaczyna przypominac to co dzieje sie w stanach na giełdzie ......
  • Re: No i co dalej? Autor: ~Krzysztof [37.30.14.*]
    Jest koncepcja przeniesienia więc trzeba czekać na realizację. CP jak szybko urośnie tak szybko zacznie spadać bo do realizacji długa droga
  • Re: No i co dalej? Autor: ~Ano [37.248.166.*]
    Też mam taki tok myślenia. Bumech jest już zgrany,
  • Re: No i co dalej? Autor: ~Cisu [37.31.58.*]
    Stawiam że jest to celowe zbieranie na bumech i trzymanie kursu Komuś na tym zależy Nic nie dzieje się bez przyczyny
[x]
BUMECH -0,96% 18,62 2026-05-29 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.