• Ogromny potencjał gry. Autor: ~Marek [77.16.45.*]
    Road Studio może odnieść podobny sukces jak gra 11Bit This War of Mine z 2014roku . Tytuł ten osiągnął ogromny sukces komercyjny i artystyczny. Wywindował kurs 11Bit z kilku na kilkaset pln , czego życzę całej załodze Road i wszystkim akcjonariuszom.
  • Re: Ogromny potencjał gry. Autor: ~Lars [195.136.101.*]
    O nowe ATH możesz być tu spokojny .
  • Re: Ogromny potencjał gry. Autor: ~jim_morris [85.221.129.*]
    Buahahah.
  • Re: Ogromny potencjał gry. Autor: ~WoofWoof [89.74.73.*]
    Nie fantazjuj, nie zaklinaj.
    Ale obiektywnie. Gra ma potencjał. Grafika intencjonalnie nie walczy o fotorealizm. Takie produkcjie lubiły ładnie siadać.

Muszą dowieźć jakość i miodność.
  • Re: Ogromny potencjał gry. Autor: ~Lars [195.136.101.*]
    Pełna zgoda i jestem przekonany że to dowiozą . A wiesz czemu ? Gość kończył ATRa tam był hejt za hejtem. Ale Michał z uporem rozmawiał z graczami czego oczekują co sprawiłoby żeby gra miała powodzenie .To wszystko na miarę możliwości zostało zaimplementowane w RT2 .
    Mało tego gra jest tak robiona żeby przy coop nie trzeba było robić od nowa . Do tego w końcu będą porządne płatne i nie tylko dodatki DLC
    Uwierz że Puczynski to jest mega ambitny i zbudował fajny zespół . Ja jestem spokojny o grę . I powiem tak nie ważny jest niewidomo jaki peak ale oceny . Dlatego każdy szczegół jest dopracowywany i po playtestach też będą gładzić niektóre uwagi od graczy . A do tego komunikacja z inwestorami jest naprawdę na wysokim poziomie. Wie co mówi bo to sam robi a inni w większości sieją obietnice.
[x]
ROAD -2,22% 7,04 2026-05-08 16:42:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.