Próbuj, próbuj. Już ustawiam zlecenia aby wywalać!xD Ale jak Wy tak to i ja tak. A więc moim skromnym zdaniem kurs szybko poleci na ATH z 7 z przodu, a w niedługim czasie będziemy lizać 100
Już jest 100 zł za niecałe dwie akcje żartownisu:). Przypomnę ci: obecną cena to 60 zł, duży fundusz kupił za prawie 60 mln zł akcje po cenie 50zł. I powiem Wszystkim, nie tylko spadziowym nagonom, tak w lekkiej tajemnicy, że mentalnie jestem już gotowy na 7 z przodu:):):)
Kolego,w mojej ocenie szkoda pisać z trolami i hejterami.Wiekszosc z nich ma problem ze sobą,bo bali się kupić bilet,bo w ich ocenie za drogi.Teraz pociąg odjechał im razem z peronem i stąd frustracja,a ta jest irracjonalna, dlatego takie wpisy.Tak czysto po ludzku szkoda mi ich,ale cóż życie,nie każdy może zarabiać.Pozdrawiam rozsądnych.
To nie jest emisja ratunkowa, jest to kapital ktory daje spolce durze mozliwosci i swiadczy o tym, że jestesmy w momecje przyśpieszenia co musi za soba pociagnac i kurs
Hahahaha ale się uśmiałem. 100 na scope to marzenie wielu aby tanio kupić niestety teraz jest 140 i już niżej nie zejdzie. A tu na medi cena 140 to tylko pomarzyć można bo zaraz do 40 wróci. Tik..tak...tik...tak zegar tyka scpoe zaraz po 200 a medi po 40. Tik..tak...tik...tak...