Z pewnością nie będzie to coś do przewidzenia pod kątem technicznym. Zależy to od decyzji wpływowych osób. Mogą rzucić kilka ESPI i wystrzelić kurs. Może nie być ESPI i potężny dump. Kij wie. Jedyne czego bym się nie spodziewał to boczniaka.
No ja się czaje żeby sprzedać jak wystrzeli kurs wszystkie 1900szt. ze średnią 17.30zł I kupić jak będzie spadać po realizacji zysków .
Tylko czy to ma prawo się udać?
Żeby nie było tak że już nie spadnie
ludzie tu juz nie bedzie mocniejszych spadkow bo za 5 mcy rusza produkcja.. Nie za rok czy za 2 tylko za 5 mcy.. Jak juz to tylko beda bardzo male korekty ale ogolnie to do gory
Nie wazne czy zrobia w tym roku 120 tys czy 20 tys... wazne zeby pojawil sie kontrakt na te 20 tys sztuk i wtedy kurs wystrzeli w gore.. Tak to dziala na giledzie
Każdy by chciał tak jak piszesz jestem na tej spółce jak było tylko PGM przynajmniej z 2 lata zarobiłem na tej spółce krocie kupowałem sprzedawałem bicia miała po 48 % na plusie ale uważam że tak jak Ty te czasy dużych wzrostów już się skończyły natomiast spadki mogą jeszcze być choćby dla tego że rząd nie jest zainteresowany ani przestażałymi minami technologi lat 70 ani amunicją tu może coś się dziać jak zainteresowanie przyjdzie z zewnątrz