• Nic to nie da Autor: ~Wwl [46.113.8.*]
    Oni myślą że ten komunikat o wirtualnym biurze gwarantuje pozostanie na NewConnect hahaha
  • Re: Nic to nie da Autor: ~Opt [37.248.167.*]
    Mamy ciebie od myślenia, los nam cie zesłał jak ślepej kurze ziarno
  • Re: Nic to nie da Autor: ~Maciej [178.235.182.*]
    Zapoznaj się dokładnie z działalnością, powiązaniami jak i samym portfelem spółki a później się wypowiedź. A nie co oni myślą... To że zawiesili komunikację Mniejszościowymi to jedno ale jak wygląda ratowanie i powrót to inna sprawa. Teraz na przełomu 14 dni pojawi się kolejne konkretne info.
  • Re: Nic to nie da Autor: ~Wwl [46.113.8.*]
    Zawiesili komunikację? Dobrze się czujesz? Olali totalnie zasady, które obowiązują na rynku NewConnect. Tu nie trzeba potężnego info wystarczą zaległe raporty, ale jak widać za dużo nie ma co wymagać...
  • Re: Nic to nie da Autor: ~Opt [37.248.167.*]
    Macieju ten koleś to jest przecież jakiś amator kwaśnych jabłek, szkoda czasu na tumaczenie
    Może i się źle czuję, jest mi z tym dobrze:)
    wystarczy przeanalizować spółkę i za%dać sobie pytanie czy to się opłaci u czy warto się postarać (wziąć w garść) i uzupełnić raporty i wziąć się do roboty bu6nie usunęli jej z gpw. 26 free float, po za bieżącą działalnością o której oficjalnie nie wiele wiemy (tu możemy być zaskoczeni, pozytywnie) np. Udział w Kvarko 33% - chodzby dla tego nie opłaca im się ujawnić, uzupełnić i zacząć komunikować się z udziałowcami. Kvarko, warto się zapoznać co f. Ma w portfelu, jak ktoś się interesuję to pewnie wie! A kto nie wie to pisze bzdury itp. to nie jest spółką fotowolt.
    Przepraszam za literówki.
  • Re: Nic to nie da Autor: ~akcj [81.161.204.*]
    większość akcjonariuszy pewnie wie co mają poza fitowoltaika, kilka spółek ma już konkretną wartość rynkowa, pytanie ile maja jeszcze akcji, może wolą już będąc poza giełdą tym obrócić i rozmasować po swojemu, jest jeszcze odpowiedzialność zarządu a tam jest Post-FlexiPiowerGroup, który ma chyba najwięcej do stracenia ogółem, nie wiemy co sie przez dluzszy okres działo w spolce, jesli fotowoltaika kuleje, to byc notowanym tylko dla innych aktyw nie ma większego sensu, ale czy ewentualne konsekwencje dla zarzadu skutecznie ich zmuszą do szanowania akcjonariuszy i bycia nadal spolka publiczna???
    W najbliższych dniach wszytko się wyjaśni pzdr.
  • Re: Nic to nie da Autor: ~Jojo [188.124.189.*]
    Szczają na nas a ci prawią że deszcz pada, załamka
  • Re: Nic to nie da Autor: ~Zzz [104.28.131.*]
    Oszuści z zarządu mieli wystarczająco dużo czasu by wyprowadzić wszystko ze spółki. Została wydmuszka. Za niedługo otworzą nową i dalej będą okradać małych. Nic im nikt nie zrobi. Niestety
  • Re: Nic to nie da Autor: ~Opt [37.248.213.*]
    Ciekawe jak ty do tego doszles hahaha
  • Re: Nic to nie da Autor: ~atomek [46.205.197.*]
    Patrząc po błyskotliwości Twoich komentarzy to jesteś kimś z zarządu. Tak samo lotne umysły.
  • Re: Nic to nie da Autor: ~Opt [37.248.162.*]
    No następny, idzie się tu pośmiać, niezły z ciebie jest festyniarz
  • Re: Nic to nie da Autor: ~Opt [37.248.162.*]
    Powiec mi jak twoim zdaniem oni wyprowadzili kapitał? Ciekawy jestem, restrukturyzacjia, bankructwo? Bo adres firmy zmienili? Listosci
    Już naprawdę niedużo czasu zostało, cierpliwości. Według mnie uzupełnią raporty na ostatnią chwilę by utrzymać akcjonariat. Oczywiście co niektórzy są innego zdania, osobiście ma to w dpe. Jeżeli ich zdejmą to moje, jak nie to też po mojemu. Fajnie było by gdyby poza krótkimi emocjonalnymi wpisami ktoś wypowiedział się merytorycznie.
  • Re: Nic to nie da Autor: ~akcj [81.161.204.*]
    zostało niewiele czasu, dwa raporty + opinie, może wiesz więcej ale to już dostęp do informacji poufnej, chciałabym w to uwierzyć ale na razie wszystko co dostępne jawi czarny scenariusz...
[x]
ERATONRG -0,59% 0,10 2025-02-17 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.