Zapoznaj się dokładnie z działalnością, powiązaniami jak i samym portfelem spółki a później się wypowiedź. A nie co oni myślą... To że zawiesili komunikację Mniejszościowymi to jedno ale jak wygląda ratowanie i powrót to inna sprawa. Teraz na przełomu 14 dni pojawi się kolejne konkretne info.
Zawiesili komunikację? Dobrze się czujesz? Olali totalnie zasady, które obowiązują na rynku NewConnect. Tu nie trzeba potężnego info wystarczą zaległe raporty, ale jak widać za dużo nie ma co wymagać...
Może i się źle czuję, jest mi z tym dobrze:)
wystarczy przeanalizować spółkę i za%dać sobie pytanie czy to się opłaci u czy warto się postarać (wziąć w garść) i uzupełnić raporty i wziąć się do roboty bu6nie usunęli jej z gpw. 26 free float, po za bieżącą działalnością o której oficjalnie nie wiele wiemy (tu możemy być zaskoczeni, pozytywnie) np. Udział w Kvarko 33% - chodzby dla tego nie opłaca im się ujawnić, uzupełnić i zacząć komunikować się z udziałowcami. Kvarko, warto się zapoznać co f. Ma w portfelu, jak ktoś się interesuję to pewnie wie! A kto nie wie to pisze bzdury itp. to nie jest spółką fotowolt.
większość akcjonariuszy pewnie wie co mają poza fitowoltaika, kilka spółek ma już konkretną wartość rynkowa, pytanie ile maja jeszcze akcji, może wolą już będąc poza giełdą tym obrócić i rozmasować po swojemu, jest jeszcze odpowiedzialność zarządu a tam jest Post-FlexiPiowerGroup, który ma chyba najwięcej do stracenia ogółem, nie wiemy co sie przez dluzszy okres działo w spolce, jesli fotowoltaika kuleje, to byc notowanym tylko dla innych aktyw nie ma większego sensu, ale czy ewentualne konsekwencje dla zarzadu skutecznie ich zmuszą do szanowania akcjonariuszy i bycia nadal spolka publiczna???
Oszuści z zarządu mieli wystarczająco dużo czasu by wyprowadzić wszystko ze spółki. Została wydmuszka. Za niedługo otworzą nową i dalej będą okradać małych. Nic im nikt nie zrobi. Niestety
Już naprawdę niedużo czasu zostało, cierpliwości. Według mnie uzupełnią raporty na ostatnią chwilę by utrzymać akcjonariat. Oczywiście co niektórzy są innego zdania, osobiście ma to w dpe. Jeżeli ich zdejmą to moje, jak nie to też po mojemu. Fajnie było by gdyby poza krótkimi emocjonalnymi wpisami ktoś wypowiedział się merytorycznie.
zostało niewiele czasu, dwa raporty + opinie, może wiesz więcej ale to już dostęp do informacji poufnej, chciałabym w to uwierzyć ale na razie wszystko co dostępne jawi czarny scenariusz...