• Apel do użytkowników forum Autor: ~Seba [37.248.221.*]
    Mam do Was gorącą prośbę aby jeszcze przez conajmniej kilka sesji nie umieszczać tu merytorycznych wartościowych treści. Niech ulica czy spekuła- zwał jak zwał- zrealizuje tu swoje cele, dajmy im czas na zabawy kursem, a dopiero potem gdy odpowiedniego znaczenia nabiorą kwestie fundamentalne proponuję wrzucać tu poważne informacje związane z projektem kardio.
  • Re: Apel do użytkowników forum Autor: ~Seba [37.248.221.*]
    Prośbę kieruje szczególnie do tzw. starej gwardii, choć być jest już w okrojonym składzie
  • Re: Apel do użytkowników forum Autor: ~Allmighty [46.22.168.*]
    Ok, znikam na kilka dni ;)
  • Re: Apel do użytkowników forum Autor: ~JenoFakty [93.159.25.*]
    Czy aby na pewno spekula bierze pod uwagę forum bankiera i nagle zamiast spekulować zaczyna inwestować? Bliziutko zera szans. Już prędzej ulica coś zrobi acz czy taka ulica ma wpływ na kurs?

Czyli apel moim zdaniem przecenie wpływ forum na spółce o takiej kapitalizacji i pozycji.
    No może kilka osób by coś kupiło. Co w sumie dla posiadaczy lepiej

Ale Ok nie będę pisać acz z innych pobudek
  • Re: Apel do użytkowników forum Autor: ~Fazi [188.33.40.*]
    Popieram, widzę tu sporo wypowiedzi osób które nie majà pojęcia o specyfice projektu, Trzeba to przeczekać
  • Re: Apel do użytkowników forum Autor: ~LLL [188.189.221.*]
    A ja jestem za tym aby ten cały plankton się wyprzedał będzie święty spokój... Przynajmniej nie będą przeszkadzać koordynatorowi kursu.....
  • Re: Apel do użytkowników forum Autor: ~jenoFakty [93.159.25.*]
    Dnia 2026-04-18 o godz. 18:33 ~LLL napisał(a):
    > A ja jestem za tym aby ten cały plankton się wyprzedał będzie święty spokój... Przynajmniej nie będą przeszkadzać koordynatorowi kursu.....

To w końcu sprzedaje plankton czy fundusze benchmarkowe? (bo taka teoria też się pojawiła. I plankton ma te juz grube miliony jakie już się przekręciły?

I na czym będzie polegał święty spokój? Na wysokim kursie? To dlaczego teraz nei ma wysokiego - skoro ma być wysoki, to kupić za 10 % więcej niż jest teraz żadna strata a szybko by się zgarnęło?

czyli albo nei plankton albo nie do końca byłby spokój
  • Re: Apel do użytkowników forum Autor: ~ksiadzrobak [37.47.250.*]
    Fakt
  • Re: Apel do użytkowników forum Autor: ~RR [79.188.31.*]
    Pacze,czytam i niedowierzam - koniec 3 fazy w eu za kilkanascie miesiecy - hahaha pamietam jak w okolicach covidu gawiedz pisala ze kilka mies i bedzie po... a start w usa tez za kilka mies a ile to juz jak mieli 'tylko' wytransferowac know how badawczy do usa i rozpoczac lada dzien :) fart dla inwestorow ze roboty sprzedaly sie w kilka razy wiekszej ilosci niz sama spolka prognozowala.
  • Re: Apel do użytkowników forum Autor: ~Haha [37.47.119.*]
    Czytam i nie wierzę.Wyoutowales się po 70 i naśmiewasz się z opóźnień spółki? Tupet to ty masz.
  • Re: Apel do użytkowników forum Autor: ~Wafel [91.150.215.*]
    Sam zakładałem w najbardziej optymistycznych założeniach, że po komercjalizacji kardioznacznika sprzedam w 2023 - 2024 po około 200 zł. Niestety straszny zarząd nie dotrzymał słowa. A że jest po 300 a tak naprawdę uwzgledniając obecny kurs S2B to po 340 i bez komercjalizacji? Może fart a może warto dopasowywać założenia na podstawie obserwacji wydarzeń w spółce ?
  • Re: Apel do użytkowników forum Autor: ~Seba [37.248.175.*]
    RR-ku nie rozśmieszaj mnie. Ta gawiedź ma tę przewagę nad tobą że jest z akcjami a ty bez :) Ale zawsze możesz się pocieszyć że wyszedłeś 2x wyżej niż Adam, który puścił papier po 30 płn :)
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.