macie w szałasie internet? mam nadzieję że jeszcze wam nie odcięli bo cieśnina ORMUZ już jest w 100 % otwarta poza tym IRAN już nawet lotniska udostępnia i BRENT ----10 % i tak czuję że w pon.8-10 % bardzo ale to bardzo realne po tych rekordach u JANKESÓW i nie tylko ale jak macie jeszcze prąd to sami poczytajcie ja za was czytać i myśleć nie będę bo ' MNIE SIĘ NIE CHCE " spokojnie i szybciutko na 17 bo czas ucieka a czas to 'PINIONDZ "
Co zrobili? xD. Tam się sytułacja zmienia tak szybko, że nie zdążysz ze sraczką do WC. Takiej parodii to nie widzaiałem odkąd żyję w dyplomacji.
https://www.bankier.pl/wiadomosc/Koniec-zludzen-w-Ormuzie-Iran-ponownie-zamyka-ciesnine-i-stawia-ultimatum-Trumpowi-9116090.html
Vip jak ty chcesz żebyśmy spadziu ci wyrównali różnicę na polimku jak ty to tak samo pewnie trafnie wyliczasz jak na wakacjach razem z Agwercikiem w Tajlandii zamiast podrywać ładne Tajki podobno was widzieli w towarzystwie Ledy boy mniemam ze pewnie tez przez nietrafną diagnozę xd.
Ja tam Vlad jak zwykle pozytywnie nastawiony do tygodnia sesyjnego na Pxm i niechybnych wzrostow umilam sobie czas temperując za wczasu trolluchy spadziowe bo w tygodniu to juz tylko tyranie jak to w firmie budowlanej i zarabianie pieniędzy na następny pakiecik Pxm
He he , przerośnięta pszczółka temperować to możesz ... wiesz co , oddawaj różnicę bo nie wyjadę z tego Egiptu he he. Tutaj to dopiero tubylcy narzekają na pomarańczowego i żydków.