A co mnie obchodzi premiera która może być przełożona 5 razy. Narazie nic nie wiadomo, a to że loft zarobił nie znaczy, że CIG zarobił bo koszta mogą przewyższać dochów i będzie to samo co z Farm51 jak z dnia na dzień z 5zł zrobiło się 2.
Na koncie demo to możesz mieć nawet milion. Gdybyś naprawdę miał tyle akcji to czekałbyś spokojnie do premiery i patrzył jak rosną a nie wypisywał bzdury na forum.
Ta bo pracownicy CIG pracują za darmo, a loft2 nic nie kosztuje tak? Zarobek z lofta to może być zdecydowanie za mało geniuszu i CIG może być ostro na minusie i gdyby nie emisja to los Farm51 podzielony.
Dnia 2026-04-19 o godz. 09:10 ~PieczeOjPiecze napisał(a): > Ta bo pracownicy CIG pracują za darmo, a loft2 nic nie kosztuje tak? Zarobek z lofta to może być zdecydowanie za mało geniuszu i CIG może być ostro na minusie i gdyby nie emisja to los Farm51 podzielony.
Ty nawet nie zrozumiałeś czemu jesteś expert master level Panie "koszta" oj słabiutko z dedukowaniem a bierzesz się za poważne tematy. Nawet udawać że się coś wie trzeba potrafić.
Przeczytaj sobie od początku o co chodzi. To forum CIG na bankierze to jakis ewenement. Wchodzą tu podniecone dzieci żeby pisać jak to jest dobrze i jaki CIG to światowy developer gierek, podnieta, że PS Plus, że lista życzeń Epic itd, a przyjdzie taki dzień, takie info, że skończy się jak na Farmie. Pieniądze lubią ciszę, a nakręcanie takiego sztucznego hype i lizanie się po jajkach to zwyczajna żenada i każdy tu chce być tylko fajniejszy jak to nie jest super. Pokaża wyniki i jak się okaże wtopa to będzie ostro w dół. Tym bardziej, że jeszcze kilka miesięcy prac nad loft2. Do tego czasu może być jeszcze jedna emisja albo kredyty, żeby skończyć grę. Terminy zaczną gonić i może wyjść zbugowana kaszana jak cyberpunk albo gorzej. Podniecacie się tak na serio niczym. Jak małpy w klatce, albo gorzej, zamiast zamknąć jadaczki i czekać cierpliwie jak się rozwinie sytuacja. Ja mam SL ustawione, że nie stracę, a u marzycieli mirków z bankiera co kupili akcje za 10 koła może być różnie.
Ha ha. Te ordynarne hasełka to przejaw zwykłej bezsilności. Zobaczymy troliki po premierze. Wtedy się okaże kto miał rację, MY akcjonariusze czy WY kimkolwiek jesteście... .
Dnia 2026-04-19 o godz. 12:23 ~PieczeOjPiecze napisał(a): > Tak koszta, klaunie. Jeśli wydatki bierzące przewyższają przychód to o jakim zarobku można mówić? CIG leci na oparach jak nie na minusie.
No to jak "koszta" takie wg Ciebie i jeszcze obrażać próbujesz i dalej tłumaczysz choć sam nie masz pojęcia o czym piszesz to ja już nic nie pomogę. Z mojej strony EOT. Z tak wybitnym "ekonomem" i "analizatorem" co wie jak obliczyć "koszta" nie ma co :) I tak wygrasz :) przewrócisz figury, narobisz na szachownicę i będziesz dumny :) A nie mając akcji chyba tracisz czas na forum, znajdź zajęcie, idź na spacer, życie Ci ucieka i nawet jak jest marne to trochę powinno być Ci szkoda bo to Twoje.