Cytat z postu prezesa. "Jakość kontaktów na tym wydarzeniu była znakomita. Wojsko, przemysł, startupy, interesariusze instytucjonalni – wszystko w jednym miejscu. Obecnie pojawia się kilka nowych partnerstw i konkretnych perspektyw biznesowych na przyszłość"
Dnia 2026-04-17 o godz. 13:52 ~Robek napisał(a): > Kolego Daszek,tutaj pisanie merytoryki to jak głową w mur.Tak thebilny akcjonariat, że szok.Oczywiscie nie wszyscy.Pozdrawiam
Pewnie masz rację, ale piszę i dzielę się informacjami też z myślą o Tobie i podobnie myślących.i wierzących w sukces tej spółki. ;)
Dnia 2026-04-17 o godz. 14:20 ~ja napisał(a): > będzie dobrze , obserwuje Ciebie i Robek jesteście jedyni , chciałbym spotkać się w tym skladzie na poziomach powyżej 2zł czego sobie i Wam życzę
Od siebie dodam, że system antydronowy, to nie jedyna technologia, która " zaprząta głowy" zarządu. ;) Miłego weekendu, a na przyszły tydzień może coś wpadnie w komunikatach.. ;)
Na koniec. Cieszy dzisiejszy wolumen obrotu, prawie 5% kapitału akcyjnego, mam świadomość, że jakąś tam część wykreowali kolarze i groszołapy, ale również mam wrażenie graniczące z pewnością, że od dobrych kilku sesji, ktoś sobie ostrożnie skubie z rynku do koszyczka..;) Wystarczy, czas na weekend..;)