Dnia 2026-04-17 o godz. 10:16 ~kuba napisał(a): > po ile macie kupione akcje? zastanawiam sie czy wejsc ale nie wiem czy ta cena jest atrakcyjna
coz...jeszce kilka miesiecy temu mogfgles kupowac po 12 PLN.....bo PZU mial deal z prezesem po 9.2 PLN.....
teraz OFE ma identyczny deal z przesem po 50 PLN.....czy to jest cena atrakcyjna??....Najwyrazniej dla OFE....tak ....inaczej by nie kupowali akcji po 50 PLN..za 58 M pln.....
Dnia 2026-04-17 o godz. 10:34 ~Eryk napisał(a): > Przeczytaj że zrozumieniem 2x co napisał Kolega
pytam Was po ile macie akcje a nie jakies tam zakupy grubasów....ale widze ze wielka tajemnica...poczekam az zejdzie spowrotem w okolice 50 zł i wtedy pomysle
Fundusz wszedl po 50 zeta z ponad milionem akcji. Firma rozwojowa i mogabyc 3 cyfrę na czele. Czas to pieniądz. Trzeba poczekac. Ja wszedłem niedawno i już 100 % do przodu
Mądrze kombinujesz Kuba, trzeba przeczekać euforię dzieciaków co kupują na wyścigi i samo spadnie. Tak jak dzieciaki co wybierały tfuska zjadly pize i won do domu