Dlatego coś musi być jeszcze na rzeczy. Może Siewierz? Pożyjemy zobaczymy. Tak czy owak zaczynam powoli żałować że wszedłem w tą spółkę. Jak patrzę na KGHM to aż mi żal bo kupowałem na samym dnie i sprzedałem po 50. Life is brutal.
Dobre, naprawdę dobre:) Poczytałem sobie trochę ten feralny raporcik i stwierdziłem, że nie możliwe jest, że tylko z tego powodu mamy takie spadki. Jak na spółkę inwestycyjną, która nic nie sprzedała w tym roku jest naprawdę nieźle. Zarządu nie rozumiem tylko w jednej kwesti mówię tu o euroconstruction, bo albo załatwiłbym wreszcie to pozwolenie na livingsteel by firma przestała przynosić wreszcie duże straty albo sprzedałbym lub zamknął w cholerę ten zakład. Ciekawe co będzie w przyszłym tygodniu. Jeżeli prezes ma głowę na karku, a pomimo tego co zrobił w tym tygodniu wierzę że ma to poinformuje o czymś pozytywnym.
Ale po co skoro teraz mamy czas zbierania a nikt nie chcę oddawać.Oprotestowanie Siewierza to będzie to info zrozumcie będzie rosło jak oddamy akcje ;)a zeby leszczyk oddał akcje potrzebne jest dobre info info dla leszczyka..
ale jest i druga strona medalu jeśli info bedzie pozytywne sami pomyślcie .kolega Prorok slusznie zalważyl spadki nie dotyczą raportu zdrowo rozsądkowo MYSLĄC dyskontują oprotestowanie siewierza a co jeśli to ściema grubego .Podsumowując obecnie to taka mala loteria ktoś ma racje tylko kto ja raczej jestem nastawiony na lewą strone arkusza zlecen glośno mowię jedno a pocichu mysle drugie..
ma tupa teraz przy 7,13 dokupilem
idac brak podazy w kazdej chwili moze odpalic o 10 20 30 % tylko popyt powiesza wiekszy
technicznie ok
wiec pozdrawiam akcjonariuszy