• TUP - a jednak Autor: ~tupeczek [83.22.247.*]
    była strata. Nieduża ale była.
  • Re: TUP - a jednak Autor: ~wrotawyobrazni [79.186.36.*]
    Był spadek kursu akcji ale duży strata nieduża czyli wnioski niech każdy wyciągnie sam.
  • Re: TUP - a jednak Autor: ~Prorok [213.158.196.*]
    Dlatego coś musi być jeszcze na rzeczy. Może Siewierz? Pożyjemy zobaczymy. Tak czy owak zaczynam powoli żałować że wszedłem w tą spółkę. Jak patrzę na KGHM to aż mi żal bo kupowałem na samym dnie i sprzedałem po 50. Life is brutal.
  • Re: TUP - a jednak Autor: ~wrotawyobrazni [79.186.36.*]
    Napewno chodzi o Siewierz i oprotestowanie inwestycji ale poczytaj ustawe a nie będziesz się tego aż tak bardzo bał .
  • Re: TUP - a jednak Autor: ~al [195.85.199.*]
    Jakos tego 6,5 nie widać, cos czuje ze cos dla nas szykują - jakas niespodzianke...........
  • Re: TUP - a jednak Autor: ~xxx [79.185.44.*]
    tak,niespodzianka może być.........5 zł
  • Re: TUP - a jednak Autor: ~wsw2 [83.2.180.*]
    xxx- zapomniałes dopiac 0 :)
  • Re: TUP - a jednak Autor: ~tupeczek [79.191.90.*]
    Nie no do 0,5zł to raczej nie spadnie. A może, kto wie? Jeszcze kilka takich numerów prezes wytnie to wszystko możliwe.
  • Re: TUP - a jednak Autor: ~Prorok [213.158.196.*]
    Dobre, naprawdę dobre:) Poczytałem sobie trochę ten feralny raporcik i stwierdziłem, że nie możliwe jest, że tylko z tego powodu mamy takie spadki. Jak na spółkę inwestycyjną, która nic nie sprzedała w tym roku jest naprawdę nieźle. Zarządu nie rozumiem tylko w jednej kwesti mówię tu o euroconstruction, bo albo załatwiłbym wreszcie to pozwolenie na livingsteel by firma przestała przynosić wreszcie duże straty albo sprzedałbym lub zamknął w cholerę ten zakład. Ciekawe co będzie w przyszłym tygodniu. Jeżeli prezes ma głowę na karku, a pomimo tego co zrobił w tym tygodniu wierzę że ma to poinformuje o czymś pozytywnym.
  • Re: TUP - a jednak Autor: ~wrotawyobrazni [79.184.84.*]
    Ale po co skoro teraz mamy czas zbierania a nikt nie chcę oddawać.Oprotestowanie Siewierza to będzie to info zrozumcie będzie rosło jak oddamy akcje ;)a zeby leszczyk oddał akcje potrzebne jest dobre info info dla leszczyka..
  • Re: TUP - a jednak Autor: ~wrotawyobrazni [77.255.177.*]
    ale jest i druga strona medalu jeśli info bedzie pozytywne sami pomyślcie .kolega Prorok slusznie zalważyl spadki nie dotyczą raportu zdrowo rozsądkowo MYSLĄC dyskontują oprotestowanie siewierza a co jeśli to ściema grubego .Podsumowując obecnie to taka mala loteria ktoś ma racje tylko kto ja raczej jestem nastawiony na lewą strone arkusza zlecen glośno mowię jedno a pocichu mysle drugie..
  • Re: TUP - a jednak Autor: ~ja [95.41.237.*]
    ma tupa teraz przy 7,13 dokupilem
    idac brak podazy w kazdej chwili moze odpalic o 10 20 30 % tylko popyt powiesza wiekszy
    technicznie ok
    wiec pozdrawiam akcjonariuszy
[x]
ALTA 0,00% 1,91 2025-10-02 16:24:04
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.