• Odbicie Autor: ~Romson [31.175.20.*]
    Jutro będzie odbicie pobrane dokupione pójdzie w górę obstawiam minimum 10%
  • Re: Odbicie Autor: ~Mqrk [195.88.232.*]
    Racja
  • Re: Odbicie Autor: alicja1992 [37.31.47.*]
    8 proc stawiam, zobaczymy
  • Re: Odbicie Autor: ~Glina [31.175.22.*]
    Ja też tak stawiam, że będzie jutro powyżej 10%
  • Re: Odbicie Autor: ~Igor [83.29.106.*]
    U mnie tak samo tylko, że -10%
  • Re: Odbicie Autor: ~Glina [31.175.22.*]
    Nikt nie sprzeda już poniżej 50 zł
  • Re: Odbicie Autor: ~TR [31.175.6.*]
    Ja też stawiam minus
  • Re: Odbicie Autor: ~Rozum [185.72.186.*]
    Dokładnie, niestety jutro od rana wyprzedaż. Dziwią mnie ludzie którzy mają kolejne rozwodnienie a liczą na odbicie... Ludzie co jest z Wami, chłodna głowa i obiektywizm!!!
  • Re: Odbicie Autor: ~Joker [37.30.6.*]
    Buaahaahahaaa chłodna głowa i obiektywizm, dobre. Też jutro zamierzam dobrać.
  • Re: Odbicie Autor: ~proste [194.50.214.*]
    owarcie minus potem plus
  • Re: Odbicie Autor: ~Fiuzi [217.119.68.*]
    Do tych którzy dzis sprzedadzą. Prośba żebyście później nie wracali na forum z frustracja jak Mistrzu czemu to rośnie jak miało spadać. Nie dotyczy Kwinto - warto zeby ktoś ostrzegał ludzi przed złotymi hakami na 250
  • Re: Odbicie Autor: ~Kwinto [77.236.9.*]
    Ja radzę zachować trzeźwość i krytyczny obiektywizm. Kto miał chłodną głowę przed świętami i nie dał się nabrać na bajeczki tutejszego Dalajlamy pod wirówkę jaką kręcono ten mógł sprzedać i kupić z dyskontem, choć kto wie gdzie ostatecznie to dyskonto będzie po wczorajszym Espi. Rynek bywa nieprzewidywalny na bananowej. A fundusze już tyle razy potopiły kasę że brak słów: Pure, OAT, Compremum, ale może tutaj będzie inaczej ??? Trzymam kciuki za trzycyfrowy kurs po rozwodnieniu akcji. Trochę to przeczy logice ale na bananie nie ma logiki, tylko spekulacje na dawcach kapitału. Będą nowi dawcy będzie dobrze, nie będą będzie kiszonka. Ciekawa rozgrywka toczy się na Synektiku Bis. Pozdrawiam wyznawców sekty którzy teraz już widzą na własne oczy komu zależało na szortowaniu aby kurs zszedł w odpowiednie okolice związane z Espi. Przeprosin nie wymagam bo wiadomo że nie jesteście do tego zdolni. Naganiajcie z większą finezją bo po tylu zagrywkach względem ulicy może być coraz trudniej o nowych naiwnych. Ale jeśli przyjdą a Prezes zacznie dowozić w terminie obiecanki to kto wie ilu przybędzie w Polsce milionerów. Po wczorajszym mistrzowskim zagraniu multimilionerem jest po raz kolejny Prezes, który sprzedał akcje wyemitowane za przysłowiową garść orzechów, a jak będzie na NWZ to się dopiero okaże. Ja pozostaje czujnym i ostrożnym.
  • Re: Odbicie Autor: ~Fiuzi [217.119.68.*]
    Zapomniałeś wspomnieć o złotych hakach na 40
  • Re: Odbicie Autor: ~ICe [37.225.17.*]
    Kwinto, przepraszam Cię, myślałrm że Ty stoisz na czele grupy szortującej. Jesli chodzi o naganianie, to najbardziej tutaj przoduje gracz, wielu jego styl sie nie podoba i pewna arogancja, w zyciu nigdy niczegi nie mozna byc pewnym w 100 procentach. Jak widzisz Góru też zaleca zdrowy rozsądek.
    Proponuje abyśmy wszyscy, obie strony spróbowali merytorycznie dyskutowac, bez ataków osobowych, jak widaç wszyscy jedziemy na tym samym wózku i jesteśmy zdani na to, co robi prezes, fundy.
    Kwinto przepraszam!
  • Re: Odbicie Autor: ~Antynagon [46.205.195.*]
    Kwinto straszyłeś hakami kiedy kurs był po 35. Teraz fundusz kupił po 50. Forum pamięta. Oddawaj pieniądze!:)
  • Re: Odbicie Autor: ~Kwinto [77.236.9.*]
    Oddaj powieszonym na wirówce przed świętami mogli poczekać i kupić z 20% dyskontem.
  • Re: Odbicie Autor: ~Antynagon [46.205.195.*]
    Hahaha oddawaj pieniądze!! Leć chronić fundusz, bo się powiesił na haku po 50zł:). Nie odkupicie od ulicy akcji, bo ulica was się nie boi:) Hahaha
  • Re: Odbicie Autor: ~Pezet [37.30.42.*]
    No właśnie my tą trzeźwość zachowujemy Kwinto,i dlatego wszyscy świadomi tego co tutaj będzie się działo w przyszłości, a właściwie już się dzieje siedzą spokojnie w przedziałach tego ekspresu

Tyle słów na Prezesa,teksty że wyniesie te 50 baniek w najgorszym razie .. Chłopie jaki Ty poziom reprezentujesz ?

Widzisz Prezes może i mówił, że nie widzi potrzeby na emisję akcji, ale On po prostu k... a działa, podejmuje szybkie decyzję które jak widać przynoszą turbo efekty !!

Widzisz co się już dzisiaj dzieje z kursem od rana ?? Jaki masz teraz kontrargument ??

Jak tutaj będzie 500 czy 700 to Ty dalej będziesz pisał uciekać stąd bo zaraz wodospad..

Smutne masz życie.

Cieszę się że jestem tutaj na pokładzie z Wami, i żaluje że nie stać mnie na więcej akcji tylko na 1000szt, bo marzy mi się mieć drugie tyle na dzień dzisiejszy, co nie zmienia faktu że jestem Hapy, głównie ze swoich przemyślanych decyzji i inwestycji

Pozdrawiam wszystkich akcjonariuszy włącznie z Tobą Kwinto

Masz jeszcze szanse by wejść w dobrej cenie, przemyśl sobie na spokojnie i ciesz się życiem.
  • Re: Odbicie Autor: ~Glina [31.175.16.*]
    Yes :))))
[x]
MEDINICE -5,91% 70,00 2026-04-30 17:01:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.