• Naładowałem pod korek Autor: ~alfred [31.61.169.*]
    i spokojnie czekam. Teraz mogę powiedzieć, że mam kilka k. Zobaczymy.
  • Re: Naładowałem pod korek Autor: ~Ja [188.33.32.*]
    I słusznie.
  • Re: Naładowałem pod korek Autor: ~Mikus [194.77.97.*]
    Ja podobnie, pewnie będzie dalo się dokupić taniej, ale ciężko to przewidzieć, czy tu zaraz nie pojawi się jakiś super news odnośnie partneringu.
  • Re: Naładowałem pod korek Autor: ~Maciek_I [31.61.184.*]
    Również dołączam do grupy.

Tak jak ktoś wspomniał, mam nadzieję że za 3,4,5 lat będziemy wracać do tego wątku z wielkim zadowoleniem i z jeszcze grubszym portfelem.

Jestem z tych cierpliwych, więc u mnie perspektywa "niech leży", jakby włożyć do sejfu i zapomniał kodu.

Pozdrawiam również mojego imiennika pod nickiem Maciek2, z którym na grupie Synektika prowadziliśmy debatę (bardzo zresztą kulturalną) komu należy się nick Maciek.

Żeby kolega nie poczuł się poszkodowany będąc tym "drugim Maćkiem" przybieram na tej grupie nick Maciek_I.

Proszę nie myśleć że to Maciek Pierwszy, to duże "i", niestety brak u mnie królewskiego pochodzenia.

Pozdrawiam wszystkich
  • Re: Naładowałem pod korek Autor: ~Maciek2 [31.183.188.*]
    Haha, dziękuję i również pozdrawiam.

Ja póki co pozostaję przy liczbie przydzielonych akcji Syn2bio, zakładając, że w ciągu 1-2 lat jeszcze zdążę dokupić. A tymczasem stale dobieram Synektik bo myślę, że w tym roku kurs zaliczy jeszcze kilkukrotnie ATH, a Syn2bio zatrzyma się na jakimś określonym poziomie. Wiem, że mogę się przeliczyć jeśli np. pojawi się umowa na partnering Syn2bio, ale taką ryzykuję strategię.
  • Re: Naładowałem pod korek Autor: ~Laweta [77.236.4.*]
    Ja czekam na fikołki pomarańczowego łabędzia, mój portfel zrobił 10% w parę dni i to się musi schłodzić w tym synektik i syn2bio wtedy się dobierze
  • Re: Naładowałem pod korek Autor: ~Cyś [77.236.24.*]
    Na NYSE można było zrobić 50% w 10dni na AMD czy Coreweave.
  • Re: Naładowałem pod korek Autor: ~Laweta [77.236.4.*]
    Zrobiłeś? Czy czytasz wykres w lewo?
  • Re: Naładowałem pod korek Autor: ~aha [109.243.69.*]
    ...po co to piszesz...niedługo będzie można brać po 20 zł...tak wynika ze strategii sterników spółek wchodzących na gpw.
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.