Po co udajesz jasnowidza skoro giełda jest tak nieprzewidywalna jak mało co? Sprzedałeś i teraz myślisz życzeniowo A najprawdopodobniej się bardzo oszukasz na tym......
Wystarczy tylko jedno dobre info z USA, kurs leci na maksa w górę a ty będziesz płakał jak dzieciak że jesteś bez akcji.
Ty Krzychu, nie wiem jak długo jesteś na giełdzie ale widzę że brakuje ci pokory a tacy obrywają najwięcej. Przez 26 lat widziałem jak ludzie dorabiali się fortun a inni tracili dorobek życia. Ja należę do tych pierwszych a ty uważaj żebyś nie skończył jak ci drudzy.....
Akurat takiego scenariusza to spodziewało się 80% akcjonariuszy Syn2Bio więc żadne szczególne osiągnięcie aby to przewidzieć...
Skoro taki jesteś dobry w przewidywaniu to napisz po ile odkupisz.
A ja podobnie jak autor wywaliłem rano, po 42. Spokojnie czekam i wierzę że odkupie poniżej 30. Każdy ma swój rozum, jedni widzą tu 100 już jutro inni nie widzą tu nic ja natomiast chcę mieć 2000 ale nie po 40, za mało konkretów a za dużo życzeń.
Plankton, ty nic o giełdzie nie wiesz, a akcje dostałeś za darmo. Nie dlatego, że przeanalizowałeś czy warto je kupić. Aż mi ciebie szkoda, że tym się zajmujesz ale próbuj....
Krzychu i Plankton....
Musicie się jeszcze bardzo dużo nauczyć aby nie być giełdowymi leszczami którzy są dawcami kapitału ewentualnie jak się coś powiedzie to zbiorą jakieś ostatnie ochłapy......