Dokładnie, pełna zgoda z twórcą tego wątku. Popyt jest między 70 a 79 groszy i tam szukajcie okazji.
A co do Metaversum/PGM/NIEWIADÓW PGM tam też do 1,2 zł nie było obrotów, nie było chętnych. Pojawili się pow. 2 zł a przy 21,8 zł było ich full. Wystarczyło poczekać tylko 3,5 miesiąca.
Mnie wystarczyło 3,5 miesiąca by sprzedać połowę tej inwestycji z zyskiem netto trochę pow. 1000%. Reszta spokojnie czeka. A tam tez nie mieliśmy obrotów. Za to podobnych postów jak twój było sporo. To giełda.
Zdziwię się jeśli tak będzie. Ja liczę jednak na zakończenie dotychczasowego NWZA i zrobienia nowego. Ale pewności w tym zakresie nie mam. Jedno dla mnie jest pewne, tak taniej spółki, bez problemów nie ma na giełdzie. Więc spokojnie czekam i liczę, że znajdą się jeszcze tacy, którzy chcieliby oddać swoje akcje poniżej 80 groszy.
A widzisz dzisiaj obroty na Niewiadowie po godzinie notowań? 2,5 ml zł. Raptem 14 miesięcy. Pozostałą połowę walorów PGM mógłbym oddać dziś z zyskiem przekraczającym 1200% netto. Ale tego nie robię, bo czekam na 50 zł. Wtedy oddam.
A tutaj czy będzie drugie PGM, czy tylko 500-700% zysku netto to czas pokaże. Spółka do przejęcia i wszystko w temacie.
Wasze wpisy to wypisz, wymaluj jak 14 miesięcy temu na PGM. Dlatego idźcie swojego myślenia i sprzedawajcie, najlepiej poniżej 80 groszy i będziecie mieli po problemie.