• Uwaga !!! Autor: ~Jerry [85.190.245.*]
    Zaczynamy rajd -)))
  • Re: Uwaga !!! Autor: ~zorro [188.146.130.*]
    spokojnie, wszystko do 2,8 to dobra cena
  • Re: Uwaga !!! Autor: ~Fg [37.47.112.*]
    Albo kolejną podbitkę pod webinar tym razem. 180 tys. Wolumen i wzrost o kilka groszy. To może być ustawka. Zobaczymy czy na webinarze zostanie powiedziane coś czego nie wiedzieliśmy do tej pory.
  • Re: Uwaga !!! Autor: ~zorro [188.146.130.*]
    W godzine prawie milion zł obrotu, wiec to już
  • Re: Uwaga !!! Autor: ~Hektor [46.112.2.*]
    Cieżko wyczuć. Duży obrót ale z prawej cały czas ukryte zlecenia sprzedaży. Zobaczymy.
  • Re: Uwaga !!! Autor: the_bob [91.233.25.*]
    Jak dla mnie, to wysyp podaży pod weba.
    Kluczowy będzie komunikat, ale nie spodziewam się jakichś konkretnych deklaracji poza tym, co wiemy.
    Obstawiam powrót na 2,5 jak tylko emocje rozgrzane wybujałą wyobraźnią opadną.
  • Re: Uwaga !!! Autor: ~Posiadacz [37.31.34.*]
    Może tak być jak mówisz, ale wolumen jednak był duży, coc faktycznie jak kolega napisał wyżej ukryte zlecenia wygladaly jak dystrybucja. Tez nie spodziewam sie przełomowych informacji o nanox ale może coś ciekawego wyjdzie o auxilius. Niedługo sie przekonamy.
  • Re: Uwaga !!! Autor: ~Tomek [213.25.96.*]
    Jaki rajd? zacznijcie myśleć, dopiero zaczynają badania... cały proces potrwa ok 2 lata. Medinice dopiero zaczęło rosnąć jak otrzymali komercjalizację FDA, więc tutaj jak zacznie rosnąć w 2028 to będzie dobrze.
    Dokładanie!
    Tako Tomasz rzecze. Sprzedawajcie. Czekam poniżej 2,5.
    Wracajcie za rok, może zacznie się coś dziać.
  • Re: Uwaga !!! Autor: ~Posiadacz [80.238.119.*]
    Tomku wypowiedz sie o emisji na ICE. Prosimy.
  • Re: Uwaga !!! Autor: ~Fg [37.47.117.*]
    Uwaga, kończymy rajd. Powrotem do bazy. Nie jestem złośliwy, sam mam tu spory jeszcze pakiet. Ale trzeba brać pod uwagę realia. Pod co miałby tu być teraz prawdziwy wzrost? Trzeba podchodzić do tej inwestycji z chłodną oceną sytuacji.
  • Re: Uwaga !!! Autor: ~Posiadacz [80.238.119.*]
    Co sądzisz o emisji na ICE?
  • Re: Uwaga !!! Autor: ~Fg [195.128.172.*]
    poprzednia po dziewięć i wzrost do 60. to teraz życzę też 6x50.
  • Re: Uwaga !!! Autor: ~Verso [31.183.165.*]
    Ktoś liczył na AT i wybicie trójkąta mocną świeczką. Nie udało sie ruszyc peletonu. Czekamy na Espi o skrzyneczce wtedy lont pod gorą prochu odpali. Vide case Medinice
  • Re: Uwaga !!! Autor: ~Bob [37.8.195.*]
    Tak jest teraz najlepsze rozwiązanie to sprzeda wszystko i uciekać na inne papiery. Powrót na pół roku.
    To sprzdawaj bobku.
    Już sprzedałem, teraz chcę odkupić. Ta wczorajsza blokada na 2,65 była bardzo pomocna, bo wychodziły zapędy. Dzięki temu udało się zrealizować część drabinki sprzedażowej.
    Teraz chciałbym bardzo, aby łasi na zarobek sprzedali i kupili sobie cokolwiek innego, gdzie jest hype i perspektywa szybkiego zarobku. Bo, jak widać, na pewno nie tu.
    Najlepiej, aby kurs znowu zleciał poniżej 2,5 albo i 2,4. Tam sobie ustawiłem drabinkę odkupu.
    Hektorze.... Ja już sprzedałem. Teraz bardzo chciałbym odkupić. Ustawiłem się z drabinką na 2,3x–2,4x.

Drogi czytelniku.... Szukasz łatwej kasy?
    Na NNG w tym roku nie masz co liczyć na jakieś gwałtowne wzrosty – wczorajszy komunikat był jasny.

Moja rada to sprzedać , zarobić (albo stracić) na innych akcjach i wrócić tu za pół roku. Dalej będzie po 2,5.
    Wszystko sprzedales czy czesc?
    Rotuję tylko częścią akcji. Profit z rotacji idzie na dodatkowe sztuki. Trochę taka mrówcza robota, ale dzięki temu systematycznie pula całkowita się powiększa.
    Rotuję tylko częścią akcji. Za profit ze swinga dokupuję więcej szt.
    Mrówcza robota, ale wolumen całkowity powoli rośnie.
  • Re: Uwaga !!! Autor: ~Eduardo [91.240.106.*]
    Dobrze napisane "komunikat". Tez tak to odczytałem. Nie mam pomysłu na inne akcje wiec raczej tu będę zwiększał pakiet ale tylko poniżej 2,5 zl. Moze ICE ale tam wczoraj rynek zachował sie irracjonalnie i wyskoczyłem pod koniec. W pon otrzeźwienie i wtedy może cos zapakuje bo obstawiam ze bedzie cofka.
  • Re: Uwaga !!! Autor: ~Verso [5.173.218.*]
    Ja jestem zdania, że warto po tak niskim kursie skubac. Po 2,50 wchodził niedawno found to jest to znak.
    Papier dla Inwestora a nie kółkowicza
[x]
NANOGROUP -0,60% 2,50 2026-05-06 17:01:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.