Jakich baranie naganiaczy ?? To ty naga masz na spadki Nie ja , ja uważam ze na longa spółka da zarobić i tyle , ty zresztą też , tylko ja nie pisze jakiś poziomów , tylko gram na tym co jest , było 2.4 do wejścia , kupiłem , sprzedałem wyżej , będzie dwa złote też kupię, sprzedam wyżej. Ale nie pisz w jakiś durnych postów o 1.5 zł
A takie prezesy jak Ty głupoty wypisują… a później „ Kowalski „ traci pieniądze przez takich co uważają się za znawców giełdy … prezes znajdź sobie inną spółkę na „ kółka „ bo tu codziennie taniej !
A ty czekasz 5 stacji wcześniej , trzeba było brać jak był na stacji 1 zł , a nie teraz zaklinać rzeczywistość że dla jednego dzieciaka , pociąg wróci ...
Inwestory i prezesy są już milionerami … portfel świeci im na czerwono ale będą Was naganiać na 5 zł. To są typowi kółkowicze , jednodniowy strzelcy gdzie próbują zarobić na „ paczkę „ fajek …
Peron trzyma nogę na nogę i obserwuje jak prezesy i inne inwestory które się tu udzielają piszą Wam , że pociąg odjechał … ten Wasz pociąg „ węgla „ nie ma by dalej jechał nie wspominając o tym , że nie ma go kim dołożyć . Myśleć