Zależy której premiery, Aztecs np raczej nic nie zmieni. Permafrost, zmieni duzo ale na to jeszcze na pewno trzeba bedzie poczekać kilka miesiecy, car rental moze zmienić w zależności od przyrostow WL i followers, z wild west podobna sytuacja
Kilka miesięcy do premiery Permafrost to jak najbardziej czas na rajd w górę ,gra już była prawie gotowa koniec 2025 roku wcześniej będą otwarte playtesty i pod to będzie duża gra na akcjach
Mam też nadzieję że to będzie gra przełomowa dla spółki być może tak przełomowa jak valor mortis dla one more level tam już kapitalizacja że ho ho a tutaj po prostu grosze kropka Wiem że to nie takie same gry z innym budżetem ale przełom jakiś może być
A co uwazasz gracz, ze teraz jest drogo? Bo ja dalej uważam ze jest tanio. Gdyby playway nie sprzedal swoim znajomym akcji abb za pół ceny to by kurs na 1.9 nigdy nie spadl
Ja czekam na 67, to jest moje sky. Ale kupiłem 20k akcji ze średnią 1,95. Czyli 0,75 na akcji to stosunkowo duży zarobek ale z tymi akcjami mam średnią 3,60zl więc nie będę narzekał. Ale tak, uważam, że można było kupić tanio i sprzedać z 30% zyskiem ale za pół roku przy 10zl na spółce będą też ci, co kupili za 8 przy kapitalizacji 25mln i będą mówili, że kupili okazyjne tanio.
No wlasnie, ja tez dokupywalem po 1.9-2.xx i mam bardzo podobna srednia ogólną do twojej.Ale w dalszym ciągu mamy srednia wyższa od obecnego kursu. Wiec trochę nie rozumiem, dlaczego wytykasz innym ze nie kupili na mega promocji tygodniowej po 1.9 skoro dalej jest tanio. No chyba ze chcesz kupic wiecej po takim kursie to wtedy ma logiczne wytłumaczenie
Acha dobra nie ma tematu, to jest inny Gracz, niz ten co wystawił swoje 100k akcji po 67. smieszy mnie natomiast to ze nie ogarniasz, ze on wystawia zlecenie na akcje po 67, zeby nikt nie mógł"pozyczac" jego akcji czyli grac shortow. Logiczne, aczkolwiek tak czy siak na takiej małej spółce akurat ciężko by bylo znalezc kogoś kto by oferował shorty
Tu kaucji raczej nikt nie pożyczy, kupując wczoraj i przedwczoraj mam średnia 2.6 w ilości 10 K sztuk. Czy to dużo czy mało to kwestia indywidualna. Czekam na 10 zeta może się doczekam, jak się uda wukorbic taka cyfrę to żyła złota dla mnie
Burzliwa przeszłość spółki pokazała, że nawet na spółce na NC można zagrać na krótko. 2,6 to świetna średnia jednak z entuzjazmem bym poczekał, bo przez ostatnie 5 lat tendencja jest tylko spadkowa. Od premiery MMS ciągle w dół. Ilość posiadanych akcji jest wynikiem uśredniania. Przed abb otarliśmy się o 3 zl, nawet były transakcje 2.8x co uważaliśmy za niewiarygodnie niski poziom i twierdziliśmy, że niżej się nie da a jednak.
Żeby były wyższe poziomy, muszą być lepsze wyniki finansowe, za chwilę roczny, potem 1q, prolog Car Rental, może Aztecs i te dwie perełki, w których mają udziały. Jak będą zarabiać to cena akcji będzie wyższa.
Co by bylo za proste wyniki dobre wtedy góra , debiut alaski od Bkd dużo zmiania bo pokazuje że można grać spekulować co kto woli przed debiutem , mały gaming dostał w plecy dużo przez te nie wypały właśnie a tu widać że można zrobić dobrą małą grę , tutaj katalizatorem będzie Permafrost , widać co się działo w lipcu 2025 gdy zarząd puścił komunikat a raczej wywiad ze premiery permafrost Wild west na jesieni , wiadome że rynek nie zagrał pod Azteka a kurs i tak doleciał do prawie 8 zł
Na nc to są druki, ABB i takie tam. Ciężko trafić w zdrową spółkę która od zera buduje fundamenty i osiąga regularny duży sukces
Lepiej grać:) oczywiście to nie day trading tylko akcje kilkutygodniowe lub liczone w miesiącach
Tendencja spadkowa przez 5 lat nie jest wina tylko p2chill tylko całego rynku gamedev. Każda spolka przez ostatnie 5 lat na gamedev miała tendencje spadkowa. Kiedyś to sie odwróci ale do tego potrzeba kilka sukcesów na rynku gamedev